|
Nu esti logat.
Cand iau urmatoarea pastila?#1 2011-02-09 10:57:24
Cand iau urmatoarea pastila?Buna tuturor! Am facut o mica prostioara. Am plecat de acasa sambata dimineata si am uitat sa imi iau pastilele cu mine. Vineri seara am luat pastila asa cum trebuia. Aseara (marti) cand am ajuns inapoi acasa mi-a venit si ciclul cam pe la ora la care iau pastila de obicei. Acuma intrebarea mea este: urmatoarea pastila cand sa o iau? Dupa ce mi se termina ciclul sau acum in prima zi a ciclului, adica azi? Si atunci cu protectia cum stau in fiecare dntre cele doua cazuri? Mentionez ca folosesc Logest si ca de vineri as mai fi avut fix o saptamana de luat pastilute pana mi se termina folia (deci saptamana asta vineri as fi terminat cu folia). Help please! :> Offline #2 2011-02-09 11:00:23
Re: Cand iau urmatoarea pastila?cred ca cel mai simplu ar fi sa incepi de azi o folie noua si sa te protejezi suplimentar in urmatoarele 7 zile Offline #3 2011-02-09 11:17:16
Re: Cand iau urmatoarea pastila?Multumesc mult! Si daca totusi as lasa sa treaca cele 7 zile care ar trece in mod normal intre folii? Si sa incep folia noua atunci. Faza e ca eu intre folia de dinainte si cea de acum pe care nu am terminat-o nu am facut pauza si as vrea sa fac totusi. Sau nu e o problema daca nu fac pauza nici acum? Offline #4 2011-02-09 11:20:05
Re: Cand iau urmatoarea pastila?ar trebui sa te protejezi si in pauza si primele 7 pastile... cum vrei Offline #5 2011-02-09 11:28:56
Re: Cand iau urmatoarea pastila?Pai da, 4 zile au fost, in a 4-a zi seara mi-a venit ciclul. Cu protejatul nu e problema, doar sa nu fie ca nici acum nu am facut pauza cat trebuia, ci doar asa semi. Multumesc mult pentru raspunsuri! Offline Publicitateloading...
#6 2011-02-09 11:30:27
Re: Cand iau urmatoarea pastila?oricare din solutii merge, fie ca faci pauza sau nu sa incepi o folie noua Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|