|
Nu esti logat.
Durere puternica de cap#1 2011-02-04 11:05:23
durere puternica de capBuna ziua!de vreo 2 sapt am dureri de cap,unoeri mai puternice alteori mai usoare...au debutat intr-o seara cand am vrut sa termin ce aveam de facut la serv(sunt contabila) desi am simtit dureri puternice de cap,greata si slabiciune in tot corpul,oboseala puternica.am fost la 2 medici neurologi si am primit doua tratamente diferite:pramistar,bilobil,codamin,betaser si celalalt a constat in nolicin,secatoxin si celebrex;cel din urma mi-a spsu ca e vb de o raceala mai veche...am luat al doilea tratament pt ca nu era nici o amelioarare dupa cateva pastile din primul insa si acum ma doare capul cu aceeasi intensitate,am slabiciune,greata,ameteli,amorteala in ceafa,miros de sange pe nas,ameteala daca ma uit in jos...mai am o zi de antibiotic(nolicin) si tot nu mi-e bine...ieri am fost iar la cel de-al doilea medic,mi-a dat ceva analize de facut si daca nu-mi trece in cateva zile fac si tomograf....ieri am fost si la cardiologie pt ca imi amorteste mana stanga si simt furnicaturi in degete si dureri in piept de vreo 3 zile...ekg-ul a iesit bine....nu stiu ce sa mai fac.va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat....mutumesc! Offline #2 2011-02-04 12:03:38
Re: durere puternica de capcred ca faci atacuri de panica din pricina ca ai durerile astea de cap. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2011-02-04 12:29:41
Re: durere puternica de capdar ce credeti ca ar fi?cu ochii nu aveam probleme...acum o jumatate de an erau in regula Offline #4 2011-02-05 10:31:43
Re: durere puternica de capbuna dimineata!revin cu rezultatele analizelor si rog doctoresa sau cine se pricepe sa le interpreteze:TGO 37 Offline #5 2011-02-09 13:49:30
Re: durere puternica de capNu sunt medic, dar m-am confruntat cu acesti termeni din cauza bolii, cred ca este o anemie, dar sa o luam pe rand Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|