|
Nu esti logat.
Menstruatie abundenta#1 2011-02-08 23:08:53
menstruatie abundentabuna fetele cat este de normal ca la 12 ani sa ai o menstruatie foarte abundenta ,cu cheaguri si dureri pelvine?este vorba de sora mea.are menstruatie de vreo jumatate de an.ar trebui sa mergem la un medic ginecolog?mi se pare cam prematur.... ” O vorba buna poate tine de cald trei luni de iarna… ” Offline #2 2011-02-09 09:15:03
Re: menstruatie abundentaMie nu.Fiecare organism este si reactioneaza diferit.Insa nu ar strica o vizita...Eu una cand mi-a venit prima data m-a tinut 9 zile si numai puteam de durere,am si plans...Luna urmatoare am luat niste capsule de la plafar special pentru dureri menstruale,le-am luat vreo 2 luni iar de atunci ma tine cate 3-4 zile si fara nici o durere.Din pacate nu mai stiu cum se numesc...intereseaza-te la plafar Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline #3 2011-02-09 10:23:57
Re: menstruatie abundentabuburuza, asa am fost si eu la inceput. ma tinea o saptamana si imi venea mult. nu stiu daca e ceva in neregula, e posibil ca asta sa fie "inceputul", sa ii ia ceva timp organismului pana se stabilizeaza si se regleaza si ciclul. Offline #4 2011-02-09 11:41:31
Re: menstruatie abundentaSi mie tot atat de mult mi a venit menstruatia,m a tinut si pe mine 9 zile,curgea in continuu..insa fara dureri..de a lungul timpului incepuse sa se regleze cat de cat sa nu mai fie atat de mult...pana am implinit 18 ani,cand mi am inceput viata sexuala si am optat pt anticonceptionale,care m au mai reglat imi venea normal 5 zile si nu ff abundent...se pare ca asa debuteaza la unele persoane.. Offline #5 2011-02-09 19:50:20
Re: menstruatie abundentamultumesc pt raspuns fetele.pai o sa mai asteptam o perioada si maine ma duc la plafar sa intreb de pastilutele acelea de care zice Asd.daca nu intervine nici o schimbare in perioada urmatoare o sa facem o vizita la medic ” O vorba buna poate tine de cald trei luni de iarna… ” Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|