|
Nu esti logat.
Metoda meia sau elisa?#1 2007-11-07 17:06:08
metoda meia sau elisa?buna fetelor.va rog sa ma ajutati daca stiti.pentru analiza de hcv care metoda e mai buna, meia sau elisa?exista vreo diferenta intre ele 2? Offline #2 2007-11-07 17:13:03
Re: metoda meia sau elisa?EIA (nu meia) si elisa determina anticorpii anti-hcv. fac acelasi lucru...daca nu ma insel sunt acelasi lucru mami de minuni Offline #3 2007-11-07 17:27:01
Re: metoda meia sau elisa?da si eu sper la fel.nu da alta dar doctorul pe biletul de trimitere mi-a scris in paranteza metoda elisa, iar pe fisa cu rezultatul de la laborator scrie in paranteza metoda meia.mi-a iesit negativ.dar tot am dubii pt ca in urma cu o saptamana mi-am facut si la alt cabinet si mi-a iesit hcv pozitiv:( dar pe fisa de acolo nu specifica metoda prin care a fost facuta analiza si kiar nu mai stiu ce sa cred:(.oricum astept pe luni rezultatele de la un al3lea laborator....multumesc mult de raspuns Offline #4 2007-11-07 17:44:23
Re: metoda meia sau elisa?cresti mare. mami de minuni Offline #5 2007-11-07 23:36:48
Re: metoda meia sau elisa?da:(.am tot avut probleme cu transaminazele.timp de cateva luni mi-au tot alternat valorile si de atunci tot incerc sa aflu ce am cu adevarat.am auzit atatea variante:(.oricum luni o sa stiu daca exclud sau nu hepatita c din ecuatie.numai ca asteptarea asta...... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|