|
Nu esti logat.
Help....nu stiu c s intampla:(#1 2007-11-08 09:05:43
help....nu stiu c s intampla:(nu stiu c sa fac...am luat postinor si nu am avut greturi doar m-a durut putin capul...trebuia sa imi vina p4...si nu mi-a venit nici pana akum:(si aseara mi s-a facut greatza din senin....si mi-a trecut foarte repede...e posibil sa fiu insarcinata????:-s....asta e a3-a oara cand iau pastila asta....dar e prima oara p anul asta...va rog am nevoie d raspunsuri Offline #2 2007-11-08 09:18:25
Re: help....nu stiu c s intampla:(postinor poate sa fie vinovat pt. intarziere.greata nu este neaparat semn de sarcina.daca iti inrazie mai mult de 7 zil fa un test de sarcina VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-11-08 09:20:23
Re: help....nu stiu c s intampla:(mersi mult mult:* Offline #4 2007-11-08 09:20:58
Re: help....nu stiu c s intampla:(cu placere VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|