|
Nu esti logat.
Nelamurire#1 2007-11-08 10:18:09
nelamuriream fost zilele trecute la medic pt k aveam usoare sangerari (un pic mai mari decat spotingul )pe pastilutele mari , iau antibebe de 3 luni . acolo am facut o ecografie unde mi-a gasit o inflamatie pe partea stanga si doctorita ma intreba insistent dak nu am uitat vreo pastiluta sau dak nu am dureri abdominale . mi-a prescris orgametril si flamexin . as dori sa stiu si eu pentru ce se prescriu aceste medicamente . Offline #2 2007-11-08 10:34:24
Re: nelamurireorgametril cred ca e ca sa iti opreasca singerarea si flamexin e antiinflamator Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-11-08 10:36:07
Re: nelamuriremultumesc pt raspuns , mi-ati luat o piatra dp inima , ma gandeam sa nu fie altceva mai serios Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|