|
Nu esti logat.
Umflatura#1 2007-11-06 07:38:40
umflaturamai fetelor cand m-am spalat si aseara si zilele trecute am simtit in interiorul vaginului asa ca o umflatura mica situata pe carnita nu este adanc ci cam cat bagi mai putin din degetul mijlociu.ce sa fie? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #2 2007-11-06 08:06:12
Re: umflaturaraluca...nu stiu ce sa ti spun...ai fost pana la urma la doamna aia doctor...la care a mers si mami ta? happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-11-06 08:18:47
Re: umflaturavineri ma duc.si imi rod unghiile..nu o simt mereu ci doar cateodata.am mai simtit-o si inainte si am fost la ginecolog si nu mi-a zis nimic..... doar tipa care mi-a preluat secretie de la cantacuzino mi-a zis ca zunt zone inflamate de pe col ca sa zic asa .dar intreb si eu ceva colul nu e mai inauntru? ce simt eu nu e asa de adanc.interesant ca sa zic asa e ca o simt cand ma spal dupa contact,cand ma spal in mod obisnuit nu simt nimic ...hmmm Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-11-06 08:32:34) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2007-11-06 09:45:54
Re: umflaturaiar ai inceput sa te studiezi? mami de minuni Offline #5 2007-11-06 11:53:30
Re: umflaturaba e rau in cazul ei mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-06 11:55:01
Re: umflaturapt ca a devenit deja o mica obsesie...asai raluca? happy with him...inlove with him... Offline #7 2007-11-06 14:03:20
Re: umflaturanu m-am studiat ,pur si simplu am simtit chestia aia de cateva ori cand m-am spalat si ma intreb si eu ce este.trebuie sa fie acolo,ori ba.hmmmm VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2007-11-06 15:27:04
Re: umflaturachiar daca s-ar analiza prea mult tot trebuie sa se lamureasca. Offline #9 2007-11-07 13:28:56
Re: umflaturapai va imaginati ca nu am zgandarit nimic doar ca am simtit ceva acolo jos cand m-am spalat dupa contact,in rest cand nu a trebuit nu am bagat degetele in vagin......o sa vad poimaine ce si cum..... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2007-11-07 16:28:54
Re: umflaturaraluca nu incerca sa te speli nici foarte insistent in vagin, sa nu te ranesti tu singura cu unghiile, cine stie. Nu-ti mai face ganduri rele, asteapta sa te duci la control si sa-ti dea verdictul doctora. Offline #11 2007-11-08 11:15:56
Re: umflaturaraluca...sigur nu e colul? daca atirna cumva asa ca din tavan in vagin el e Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|