homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

HELP! ce ar putea fi???

#1 2011-02-12 16:07:17

bramburica
New member
Inregistrat: 2009-12-06

HELP! ce ar putea fi???

cesafac  nustiu
Situatia e urmatoarea:
Prietenului meu i-au aparut ieri 3 punctulete rosii pe penis de forma unor piscaturi de tantari dar cu putin lichid la capatul lor. Astazi i-au mai aparut inca 2.
Noi ultima oara am avut contact sexual acum o saptamana, duminica. contact sexual neprotejat, eu sunt in prima luna de Yasmin si am spotting uneori si la fel s-a intamplat si duminica - intre schimbarile de pozitie am observat sange pe penis si ne-am oprit. Acum, intrebarea mea e: ce ar putea sa fie acele punctulete?nu are usturimi sau mancarimi. Ce are si cum a capatat acele bubite? si daca el le-a facut acum la cateva zile de la contactul sexual si eu nu am nimic, ce poate fi? noi nu locuim impreuna dar el locuieste cu un prieten care are diabet si acum doua luni a facut si o ciuperca pe interiorul picioarelor in partea superioara, inspre zona genitala, dar pe care a tratat-o.
Noi suntem impreuna doar de cateva luni, eu nu am nimic absolut, mi-am facut analizele in noiembrie si au iesit toate in regula iar papanicolau l-am facut in febrarie 2010 si nu aveam nimic, urmand sa il repet in martie.
Doar el are acele punctulete rosii, eu nu am observat nimic anormal  in zona mea genitala, nici un punctulet nimic si nici vreo secretie anormala.
va intreb pe voi, poate stiti ce ar putea fi, caci prietenul meu e foarte panicat si pana luni cand merge la doctor poate se mai calmeaza si nu mai e asa panicat.
va multumesc si va pup.

#2 2011-02-12 16:37:01

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Re: HELP! ce ar putea fi???

ah, asa a avut si iubi....dar si sub cap asa punctulete de astea..nu stiu sigur ce e...oricum..sigur nu e de la ciuperca prietenului, eu ma gandesc ca e o iritatie..multora li se intampla asa nustiu
lui cand ii iesea...sigur era de la mine..ca aveam dureri si scurgeri mai anormale...probabil o anexita ceva..
si stai linistita siguurr nu e de la vreo boala cu transmitere smile mai nasoala tongue
mentin ca sunt cu iubi de 4 ani..si pe parcurs i-a mai iesit..el zicea ca eram eu uscata la inceput... tillfreds

Ultima oara a fost editat de Jacqui (2011-02-12 16:38:26)

#3 2011-02-12 16:56:02

bramburica
New member
Inregistrat: 2009-12-06

Re: HELP! ce ar putea fi???

si sa-i iasa bubitele la cateva zile de la contactul sexual? stiu ca ultimul contact sexual a fost un pic mai uscat tongue
ciuperca a avut-o prietenul meu, nu stiu daca a avut-o si colegul lui de apt tongue dar bolile de piele se iau prin cele mai nebanuite cai mai ales cand nu locuiesti singur.

Ultima oara a fost editat de bramburica (2011-02-12 16:59:25)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.