|
Nu esti logat.
Intrebare in legatura cu punerea unui prezervativ.#1 2011-02-11 22:25:36
Intrebare in legatura cu punerea unui prezervativ.Bunaa Offline #2 2011-02-11 22:57:29
Re: Intrebare in legatura cu punerea unui prezervativ.se poate pune peste, important e sa nu aiba loc un contact intre fata si baiat, fara prezervativ, deoarece lichidul acela poate contine spermatozoizi de la o ejaculare anterioara. Offline #3 2011-02-11 23:12:56
Re: Intrebare in legatura cu punerea unui prezervativ.Deci nu tre sa fie sters sau spalat penisul? Sa inteleg ca,atat timp cat nu e contact intre fata si baiat, chiar daca iese lichid preejaculator prezervativul poate fi pus peste si nu e nici un fel de problema,nu? Offline #4 2011-02-12 09:09:20
Re: Intrebare in legatura cu punerea unui prezervativ.eu nu stiu ce sa zic...spune-i sa se stearga cu un servetel umed sau ai grija sa nu atinga peretii exteriori ai prez Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline #5 2011-02-12 14:13:50
Re: Intrebare in legatura cu punerea unui prezervativ.
se poate pune peste lichid... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline Publicitateloading...
#6 2011-02-12 21:45:58
Re: Intrebare in legatura cu punerea unui prezervativ.exact, ai inteles bine:
Offline #7 2011-02-12 22:16:52
Re: Intrebare in legatura cu punerea unui prezervativ.
subscriu Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|