homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Analiza

#1 2011-02-15 17:50:55

iubi
Membru
Inregistrat: 2011-02-15

analiza

am fost internata o sapt in spital si ieri am terminat tratamentul impotrica vulvitei si a candidei.doctorul mi-a luat ieri analiza la secretia vaginala si mi-a zis sa vin azi sa-mi dea rezultatul dar astazi mi-a zis ca nu s-a vazut nimic si mi-a spus sa am contact sexual astazi si maine sa revin pt analiza secretiei si mi-a spus sa incerce el ca sa-mi ia analiza imedita dupa contactul sexual. este normal asa ceva dupa tratamentul acesta imediat sa-mi faca analiza asta? care a fost defapt chestia pentru care mi-a zis sa o fac cu el ca sa-mi ia pe loc secretia pt a o duce la analiza? ce se intampla cu adecarat?

dar totusi e normal k azi (avand in vedere ca ieri am terminat tratamentul) sa fac sex protejat cu cineva pentru k maine sa-mi ia secretia dupa contactul sexual . doctorul asta doreste sa vada secretia dupa contactul sexual. e ceva normal? oricum pe biletul de externare scrie vindecat. el zice ca vrea sa vada daca intr-adevar s-a vindecat si asta se adevereste numai dupa un contact sexual. asa este trebuie facuta analiza secretiei vaginale dupa ce am avut un contact sexual pentru a ma convinge daca m-am vindecat sau nu?

as vrea parerea doctorei evelyn cristescu

Ultima oara a fost editat de iubi (2011-02-15 18:17:32)

#2 2011-02-15 17:54:43

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: analiza

wow sper sa fie un topic facut la misto. mi-e greu sa cred ca exista un astfel de "doctor".

#3 2011-02-15 17:59:23

Soulshard
Banat
Inregistrat: 2010-03-22
Site

yikes. direct reclamatie scria pe el. tot ce a incercat (dupa tratament si acces la...comoara) a fost sa'ti intre in pantaloni ceva mai mult decat cu degetele. doamne ce om yikes...

sfat? cauta alt medic. pentru orice. consult...citire rezultate...tratament...

Ultima oara a fost editat de Soulshard (2011-02-15 18:00:05)

Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist?
Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.

#4 2011-02-15 18:01:16

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

stai ss, ca e la misto postul rotfl

#5 2011-02-15 18:02:44

Soulshard
Banat
Inregistrat: 2010-03-22
Site

mai stii? poate nu este.
satul sa se holbeze o fi incercat "omul" sa intre ceva mai adanc cu altceva. uite in cazul asta sunt de acord cu femeile care spun ca ar trebui sa aveti dinti pe ici colo rotfl

Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist?
Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.

Publicitate

loading...

#6 2011-02-15 18:04:21

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

aa iubi, daca tie cineva iti propune pe strada sa faca sex cu tine ca sa iti arate daca esti bolnava sau ceva de genul, o faci?
daca medicul iti cere sa faci sex cu el, crezi ca este cu scop curativ? crezi ca medicii se culca cu toate pacientele ca sa le poata testa cat mai bine?
nu inteleg care este nedumerirea ta. chestia pentru care ti-a zis asa ceva? ca sa aiba parte de o partida de sex. ce se intampla cu adevarat? vrea sa faca sex cu tine

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#7 2011-02-15 18:06:08

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

neutral jesusss!!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.