homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Postinor

#1 2011-02-13 15:37:40

miky02
Membru
Inregistrat: 2011-02-12

postinor

Buna tuturor. acum aproape 2 zile am avut o rel sexuala protejata, a decurs bine, insa la un moment dat am observat ca prezervativul era rupt, dar nu in varf, ci la baza. Cand ne-am oprit, dupa ce a iesit din mine, prezervativul statea doar pe varful penisului. Banuiesc ca asta s-a intamplat din cauza ca a incercat sa scoata penisul in graba. Este posibil sa fi fost asa mai demult? Este posibil sa fi ramas insarcinata? Mentionez ca nu ejaculase in mine si reamintesc ca prezervativul era rupt la baza. Am luat Postinor astazi, dupa 36 de ore de la contact (se ia in maxim 72 de ore) urmand sa mai iau si a doua pastila peste 12 ore. Eram in perioada fertila, a 11 zi dupa prima sangerare. Va rog sa ma ajutati cu niste pareri, sunt foarte stresata. Multumesc!

Ultima oara a fost editat de miky02 (2011-02-13 15:39:47)

#2 2011-02-13 20:14:23

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: postinor

Miki, e destul de greu de dat cu parerea...sigur e bine ca iei Postinorul...in rest, iti tinem pumnii

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2011-02-15 23:52:35

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

Re: postinor

perioada fertila e a 11-a zi dupa prima sangerare ? sau totusi cu 14 zile inainte de urmatoarea menstruatie ???

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.