|
Nu esti logat.
Nu stiu sa interpretez rezultatele analizelor#1 2011-02-14 11:04:49
nu stiu sa interpretez rezultatele analizelorPoate cineva sa ma ajute in interpretarea analizelor? Examen secretie vaginala.Frotiu direct:Absente PMN,frecvente celule epiteliale,rari bacili Gram pozitivi cu capete drepte,moderat frecventi bacili Gram negativi grosi,cu capete rotunjite.Examen bacteriologic -culturi:Escherichia coli.Klebsiella pneumoniae.Examen micologic:Levuri necrescute la 5 zile.Trichomonas :absent.Mentionez ca sant insarcinata in 17 saptamanisi sant foarte stersata.Este ceva grav? la doctora mea abia saptamana viitoare am programare,dar pana atunci nu mai am liniste.Va multumesc. Offline #2 2011-02-16 11:20:05
Re: nu stiu sa interpretez rezultatele analizelore o infectie vaginala.Nimic de care sa te sperii insa. Doctorita ta va stii sa gestioneze situatia Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|