homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

RIGEVIDON ORI YASMINE

#1 2011-02-12 14:13:12

ION DOINA
Membru
Inregistrat: 2011-02-12

RIGEVIDON ORI YASMINE

Am 34 ani nu fumez, am 2 copii (de 8 respectiv 3 ani) nascuti prin cezariana,am luat dupa a doua nastere rigevidon dar de la un timp ma c-am doare capul si am ineles ca nu sunt foarte bune aceste pastile(rigevidon)si as vrea sa le schimb si nu stiu ce sa iau, am inteles ca yasmine ar fi cele mai bune.Pana cand pot lua anticonceptionale?Va multumesc.In orsul meu nu cred ca exista cabinet de planing familial.

#2 2011-02-12 21:37:19

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: RIGEVIDON ORI YASMINE

nu exista "cele mai bune" AC, la modul general. femeile pot reactiona diferit la acelasi contraceptiv. e bine sa discuti cu un doctor (poate ai in apropiere un oras cu cabinet de planning), sa nu iei AC de capul tau.

#3 2011-02-13 19:32:08

Doque
New member
Inregistrat: 2011-02-13

eu de la Yasmin m-am ingrasat foarte mult nu ti le recomand deloc.

#4 2011-02-13 19:37:47

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Daca tu te-ai ingrasat, nu inseamna ca toata lumea care ia yasmin o sa pateasca la fel, plus ca in momentul in care ai vazut ca incepi sa pui pe tine, trebuia sa te duci la doctor sa ti le schimbe cu alte pastile cu concentratie diferita de hormoni.

Ultima oara a fost editat de yoyolina (2011-02-13 19:38:22)

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#5 2011-02-13 21:33:13

Doque
New member

yoyolina a scris:

Daca tu te-ai ingrasat, nu inseamna ca toata lumea care ia yasmin o sa pateasca la fel, plus ca in momentul in care ai vazut ca incepi sa pui pe tine, trebuia sa te duci la doctor sa ti le schimbe cu alte pastile cu concentratie diferita de hormoni.

da, asa e. am vazut ca asta mi-a zis si doctoressa. o sa ajung si la doctor zilele urmatoare ca sincer, chiar nu mi-am modificat alimentatia cu mult in rau, din contra: am inlaturat prajelile, nu mai beau ceai indulcit, beau mai multa apa, merg mai mult pe jos..
dar trebuie sa-mi intelegi indignarea, sunt multe kg intr-un timp scurt.

Ultima oara a fost editat de Doque (2011-02-13 21:34:05)

Publicitate

loading...

#6 2011-02-13 21:36:42

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

asa e, cum zice yoyo ce tie ti-a facut rau, altuia poate sa nu ii faca si invers
de exemplu eu am luat yasmin 4 ani si nu am luat niciun gram in plus
de asta nu e bine sa recomandam anticonceptionale pe forum, mergi la un medic de planning si schimba-le

#7 2011-02-13 21:57:39

Doque
New member

ioana_4 a scris:

asa e, cum zice yoyo ce tie ti-a facut rau, altuia poate sa nu ii faca si invers
de exemplu eu am luat yasmin 4 ani si nu am luat niciun gram in plus
de asta nu e bine sa recomandam anticonceptionale pe forum, mergi la un medic de planning si schimba-le

pai as avea nevoie de o recomandare de la cele care au patit ca mine, asta nu inseamna ca o sa si cumpar de la farmacie ceea ce mi se recomanda ci voi vorbi cu doctorul despre respectivele.
am fost la medic, medicul mi le-a recomandat pe Yasmine. fiecare pastila pe care am luat-o fie Logest, fie Yaz fie Yasmine au adus cate o problema.
chiar sunt curioasa ce altceva ma mai pune sa incerc.. trebuie sa recunosc ca nici nu vreau sa renunt la ele numai ca sa nu mai suport din nou durerile de la menstruatie.

#8 2011-02-13 22:03:29

ioana_4
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-13

ideea e ca nu o sa iti recomande nimeni niste pastile pe forum, asta e o regula aici. pentru ca daca ai intreba tu acum sa zicem daca sa iei yasmin si ti-as spune eu, da, ia, ca eu nu m-am ingrasat deloc si tu te-ai ingrasa, nu ti-ar face chestia asta rau?

#9 2011-02-13 22:15:04

Doque
New member

aveam nevoie doar de niste sfaturi, niste idei.
ca si medicul mi-a dat tot felul de chestii si toate mi-au daunat.
in fine, multumesc pt raspunsuri

#10 2011-02-14 21:03:48

Amdra
New member
Inregistrat: 2011-01-15

Doque a scris:

aveam nevoie doar de niste sfaturi, niste idei.
ca si medicul mi-a dat tot felul de chestii si toate mi-au daunat.
in fine, multumesc pt raspunsuri

Eu folosesc Nuvaring. Ti-am citit problema in alt topic si te compatimesc tocmai pentru ca am fost in aceeasi situatie. Schimba medicul si vezi poate isi da acordul. Are o doza hormonala mai mica, poate iti va prii.

#11 2011-02-16 11:22:44

Al Pacino
Administrator
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

asta cred ca e cel mai bun sfat, Amdra....
schimba medicul draga mea, mergi la un medic de planning, cred ca impreuna cu acela vei gasi raspunsul la problemele tale

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.