|
Nu esti logat.
Dereglare hormonala??#1 2008-11-20 19:04:49
dereglare hormonala??Buna, Ultima oara a fost editat de amiracurus (2008-11-20 19:07:12) Amira C. Offline #2 2008-11-20 19:36:21
Re: dereglare hormonala??daca iei ac de putin timp...mai exactr mai putin de 3 luni e posibil sa fie spotting...pana se obisnuieste organismul cu ac... Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #3 2008-11-20 20:13:18
Re: dereglare hormonala??nu,nu..... iau de aproape 2 ani............. si am facut si pauza de 3 luni dupa un an de zile............. Amira C. Offline #4 2008-11-20 20:32:32
Re: dereglare hormonala??mergu la un medic daca continua. n`ai uitat nici o pastila? Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #5 2008-11-21 08:07:00
Re: dereglare hormonala??pastilele le-am luat corect, nu am probleme cu uitatul................. Amira C. Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-21 08:44:01
Re: dereglare hormonala??Amiracurus e vorba de o dereglare. Nu cred ca are legatura cu tratamentul facut. Insa mergi la medic pentru ca nu e normal sa apara soptting dupa 2 ani de administrare. Cel mai probabil iti va schimba anticonceptionalele. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #7 2008-11-21 09:28:00
Re: dereglare hormonala??multumesc pt raspuns. azi dimineata insa am obs ca secretia a revenit la normal. acel spotting a fost de fapt un cheag ff mic de culoare maronie...... Amira C. Offline #8 2011-02-15 23:46:59
Re: dereglare hormonala??Fetelor, intrebarea/situatia mea e urmatoarea : O dereglare hormonala presupune si o durere de sani ? nu ? (asa stiam)... deci... Imediat dupa terminarea ciclului, am facut-o cu prietenul meu. Ne-am protejat insa pentru ca eram prea "uscata" am decis sa continuam cu hand job. Imediat dupa acesta situatie, au inceput sa ma doara destul de tare sanii. Acum am gandesc ca ar fi putut fi un accident pentru ca eram uscata...Is eu paranoica sau faptul ca ma dor sanii e doar o dereglare hormonala(avand in vedere ca viata sexuala mi-am inceput-o recent si am avut destul de putine raporturi sexuale) ? Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri ! Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #9 2011-02-16 10:11:27
Re: dereglare hormonala??durerea la nivelul sanilor nu indica neaparat o dereglare hormonala. poate fi un indiciu pt un nivel marit de progesteron, dar repet, nu e singura cauza. sanii pot sa doara uneori inainte de ciclu, fara sa fie ceva in neregula; durerile pot sa apara imediat dupa ovulatie si totusi, nu inseamna ca suferi de dereglare hormonala. un semn de dereglare e mai degraba un ciclu neregulat, decat o tensiune in sani. Offline #10 2011-02-16 14:37:57
Re: dereglare hormonala??Buna fetelor! Eu am o problema legata de sani de ceva vreme...Am 20 de ani si sanul drept e mult mai mare, chiar lasat, pe cand stangul e mic si gingas. E o diferenta vizibila cu toate ca incerc sa o maschez purtand sutiene cu push-up, dar in costumul de baie, de exemplu, e chiar vizibil si deja am inceput sa devin obsedata de diferentza asta. Stiu ca e normala inegalitatea dintre sani, dar cand e o inegalitate destul de mare, din ce cauza poate fi? Tot o dereglare hormonala, sau ce altceva? Offline #11 2011-02-16 14:41:31
Re: dereglare hormonala??asa au crescut ei, nu e dereglare hormonala asta. ce poti sa faci e sa te gandesti ca ceilalti nu iti analizeaza si compara sanii (nici macar pe plaja) si ca doar tu stii de diferenta dintre ei. deci relaxeaza-te si nu lasa acest aspect sa te complexeze. Offline #12 2011-02-16 14:55:52
Re: dereglare hormonala??Cred ca deja am devenit oarecum complexata de acest aspect ca dureaza de prea multi ani. Ma tot consolam ca odata cu varsta cresc si sanii si o sa ajunga amandoi la aproximativ aceeasi marime. Si ma gandeam la o dereglare hormonala pentru ca nici menstruatia nu e regulata. Nu pare a fi o problema grava decat in mintea mea, dar ar fi bine sa vad ce zice si un medic? Offline #13 2011-02-16 15:02:05
Re: dereglare hormonala??poti merge si la un medic sa te linistesti, dar sa stii ca asa au toate femeile sanii, doar ca la unele asimetria e mai pronuntata Offline #14 2011-02-16 15:03:36
Re: dereglare hormonala??
daca si menstruatia e neregulata, atunci da, nu strica sa discuti cu un medic. cat de neregulata e? cateva zile, o sapt, se admit... Offline #15 2011-02-16 15:08:13
Re: dereglare hormonala??Depinde de la o luna la alta. A fost luna cand nu a venit deloc, cand a intarziat 2 sapt sau 3-5 zile....difera in fiecare luna neregularitatea... Offline #16 2011-02-16 15:11:59
Re: dereglare hormonala??as zice ca nu strica sa faci niste analize hormonale. Offline #17 2011-02-16 15:46:09
Re: dereglare hormonala??si la mine e o diferenta, eram si eu complexata din cauza aceasta da` m-am gandit ca oricum nu pot schimba nimic maschez pe cat posibil asimetria lor si...gata te sfatui si pe tine sa realizezi ca nu prea depinde de tine situatia asta si ca e mai mult in capshorul tau o zi frumoasa ! Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|