|
Nu esti logat.
Menstra redusa cantitativ si inchisa la culoare-2#20 2011-01-12 15:51:52
Re: menstra redusa cantitativ si inchisa la culoaredeci 4 zile, nu mi se pare nimic ciudat... cat ai vrea sa te tina ? Offline #21 2011-01-13 09:01:11
Re: menstra redusa cantitativ si inchisa la culoareinainte sa fac pauza, ma tinea 2 zile din cauza asta ma ingrijorez inca nu s-aoprit Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #22 2011-01-13 11:57:20
Re: menstra redusa cantitativ si inchisa la culoareLa mine s-a oprit chestia aia maronie, acuma ma dor ovarele-banuiesc ca isi reiau treaba si din cauza asta e...adica mai mult ma inteapa asa, cand si cand, n-apuc sa iau ceva de durere, asa de putin tine...aveti idee daca imi fac analize de sange gen fibrinogen, vsh, o sa iasa modificate? In cat timp se duce efectul pilulei?? Multumesc pentru raspunsuri. Offline #23 2011-01-13 12:05:42
Re: menstra redusa cantitativ si inchisa la culoarefluturascrys...ai facut pauza tocmai fiindca vroiai menstra mai multa si acum esti nemultumita ca o ai....cine sa te mai inteleaga! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #24 2011-01-13 16:06:02
Re: menstra redusa cantitativ si inchisa la culoareSi o intrebare prosteasca: daca raman gravi in prima luna ( unde nu da Domnu!) nu au nici o influenta pilulele,nu? Multumesc, doctoressa! Offline Publicitateloading...
#25 2011-01-13 16:21:39
Re: menstra redusa cantitativ si inchisa la culoare
am facut pauza pentru ca ma tinea maxim 2 zile si era o secretie maro atat, voi merge la medic de planning pentru a schimba ac. multumesc Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #26 2011-01-13 22:15:53
Re: menstra redusa cantitativ si inchisa la culoare
secretia aia maro de 2 zile era mestra ta si nu era nimic in neregula cu ea... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #27 2011-01-14 09:05:47
Re: menstra redusa cantitativ si inchisa la culoarevreau sa le schimb ca pe toata perioada cat iau ac am migrene groaznice, in pauza de 3 luni nici o zi nu am avut durere de cap (nu migrena) iar pe prospect am vazut ca scrie la reactii adverse migrene, iar in cazul in care apar tratamentul trebuie intrerupt Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #28 2011-01-14 13:00:23
Re: menstra redusa cantitativ si inchisa la culoareaha, am inteles Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #29 2011-01-14 13:30:00
Re: menstra redusa cantitativ si inchisa la culoareva multumesc mult pentru sfaturi Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #30 2011-02-16 17:06:04
Re: menstra redusa cantitativ si inchisa la culoarebuna seara!am si eu o nelamurire:in august am nascut prin cezariana,pe 31 oct mi a venit menstruatia,din abundenta.in decembrie a venit pe 1,tot din abundenta,apoi pe 25 iar,relativ normala.in ianuarie a venit pe 25 dar a curs fff putin,2 lingurite pe zi si maronie.am inceput sa iau desorelle de pe 26,knd dadea semne k o sa vina normal,in cantitati normale,insa nimic.tot putin curgea.azi termin folia,am facut test de sarcina care a iesit negativ.ce poate fi?dak menstra nu vine in cele 7 zile de pauza,ma gandeam sa incep folia atunci knd o sa isi faca aparitia menstruatia.ce ma sfatuiti sa fac? Offline #31 2011-02-16 17:15:07
Re: menstra redusa cantitativ si inchisa la culoarenu ai de ce sa te gandesti ca nu vine, o a vina in pauza de 7 zile si incepi folia normal in a 8a zi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|