|
Nu esti logat.
Tratament cu duphaston...-3#39 2010-07-22 19:14:41
Re: tratament cu duphaston...pai in mod normal mi a venit luna asta pe 1 iulie eu ar trebuii sa i au pana pe 25 insa daca le iau pana atunci imi vine in 7 zile asa a venit luna trecuta...adica pe 30-1 ar trebuii sa vina nu? noi pe 9 plecam la mare..si mie teama ca nu mi vine sau ca ma tine prea mult..ma tine 7-8 zile Offline #40 2010-07-22 19:18:11
Re: tratament cu duphaston...nu stiu ce sa zic... o sa-i las link doctoressei sa vedem parerea dumneaei Offline #41 2010-07-23 07:32:15
Re: tratament cu duphaston...Cryss eu tocmai am terminat tratamentul cu duphaston in principiu daca le intrerupi CM apare intre 3-5 zile depinde de organism Offline #42 2010-07-26 15:09:30
Re: tratament cu duphaston...
foarte probabilca daca luna trecuta ti-a venit la 7 zile de la ultima pastila de duphaston, asa va veni si acum....indiferent ca le iei 10 zile sau mai putine(menstra apare ca reactie la privarea de progesteronul din duphaston)...deci le poti opri acum Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #43 2010-07-27 23:03:02
Re: tratament cu duphaston...nu m am riscat sa se deregleze si mai rau..am luat toate 10 pastilute adica pana in data de 25 acum...d-zeu cu mila daca mi o venii la max 7 zile ar fi super adica pe 1-2 sper sa nu vina mai taziu ca din ce am citit se intampla sa vina diferit in lunile de tratam...eu trebuie sa tin 3 luni deci mai as avea una singura...mie mi a prescris pentru sindromul ovarelor micropolichistice cu infertilitate totala si menopauza precoce....m a cam speriat diag deoarece speram la un bebe 2 insa si inainte sa o am pe fetita acelasi diag insa fara menopauza...atunci am fentat putin medicina cu un super tratam naturist si nici un doctor nu isi explica cum am ramas gravida...mentionez ca primul diag la pus Banceanu de la polizu ...care vroia sa mi lege trompele ....deci ideea este ca deaia nu am vrut sa ma abat de la ce mi sa prescris de endocrinolog de la parhon ...dupa o internare. va zic cand si cum a venit ... Offline Publicitateloading...
#44 2010-07-28 00:23:37
Re: tratament cu duphaston...multumesc mult doctoressa.. Offline #45 2010-07-28 18:30:19
Re: tratament cu duphaston...mi a venit azi la 28 de zile fix nu pot sa cred oare mi s a reglat? aha am baut putin vin rosu alaltaieri ar putea influenta?? Offline #46 2010-07-28 18:32:42
Re: tratament cu duphaston...faza cu vinul rosu este mit Offline #47 2010-07-28 19:04:47
Re: tratament cu duphaston...asa ma gandeam si eu dar s a potrivit acum...sarcina usoara gargarita si un bebe sanatos... Offline #49 2010-10-22 22:06:35
Re: tratament cu duphaston...Ajutor fetelor As dori sa stiu si eu daca ma poate ajuta cineva ca sa imi rezolv problema cu ovarele astea polichistice un doctor bun ceva tratament naturist ceva:(((Acum iau duphaston dar fara anticonceptionale cum m-ia prescris doctora pt ca vreau un bebe si de la anticonceptionale m-am dereglat si mi-au aparut chisturile astea.. am luat 5 zile am luat pt ca nu mia venit 4 lunii...dupa astea 5 zile am ateptat 5 zile si mia venit ciclu..acum nu stiu cand sa mai iau duphastonu , am considerat sa il iau asa pt ca sunt plecata inafara si nu am timp sa merg la un consult:(( dupa ce mia venit ciclu am numarat 20 de zile dupa care 5 zile duphaston si iar alte 5 zile pauza acum astept sa vad daca vine ....si oare oi fi facut bn??????? Offline #50 2010-10-22 22:14:10
Re: tratament cu duphaston...alexa_your_heart, inca un ban pentru postare multipla => ban 1zi Offline #51 2010-11-07 08:54:25
Re: tratament cu duphaston...Buna fetelor, Offline #52 2011-02-16 19:23:43
Re: tratament cu duphaston...Buna , am reaparut in peisaj cu vesti noi, dupa tratamentul cu duphaston si multe altele ce mai aveam in dosar am fost la medic pe 14 feb cand trebuia sa imi vina menstra dar bineinteles ca nu a venit si spre surprindea mea si a medicului am reusit sa am dimensiunea ENDOMETRULUI de 12-15mm:D, a ramas super socat pozitiv ,eu care inainte de menstra nu imi depasea 4,8mm maximmmmmmmm.....a zis ca arata totul perfect dar ca nu vede sarcina si ca nici ciclu mi-a recomandat sa fac un test lunea viitoare aica pe 21 feb daca nu vibe mestra dar eu deja m-am programat la o beta HCG maine ca nu mai am rabdare la test nu ar iesi oricum si sper sa se vada la beta, am avut contact pe 2-3 feb cand a luat ultima luna de tratament cu duphaston si puteam urmari oarecum ovulatia ,am stat pe 2 si 30 min cu picioarele pe pereti si sper sa iasa cu ochisori mai zicea medicul ca vede lichid liber asta nu stiu ce este....poate e de bine si cam atat despre mine.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie un bebelus si pe voi la fel.Va pup Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|