|
Nu esti logat.
Cum poti evita examenul ginecologic in cazul analizelor pt angajare?!Pagini: 1
#1 2011-02-16 19:52:18
cum poti evita examenul ginecologic in cazul analizelor pt angajare?!Buna! am si eu o intrebare: trebuie sa-mi fac analizele pt angajare in cadrul armatei si trebuie sa merg la ei la clinica; ma intrebam daca pot evita examenul gineco spunandu-i medicului ca sunt la menstruatie?? Offline #2 2011-02-16 19:54:10
Re: cum poti evita examenul ginecologic in cazul analizelor pt angajare?!eu nu inteleg de ce vrei sa eviti acest consult ginecologic ... pana la urma nu esti prima si nici ultima femeie dezbracata pe care o vede acel doctor .... Offline #3 2011-02-16 20:10:39
Re: cum poti evita examenul ginecologic in cazul analizelor pt angajare?!nu sunt, stiu, insa atunci cand foloseste speculul pt recoltare ma doare ingrozitor de tare si vroiam sa evit. Offline #4 2011-02-16 20:50:58
Re: cum poti evita examenul ginecologic in cazul analizelor pt angajare?!ii poti spune treaba asta, ca te doare, si sa fie un pic mai atent. in rest nu prea cred ca ai cum sa il eviti. si pana la urma e o chestie de maxim 5 min statul pe masa ginecologica. Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|