homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Inima si genunchi

#1 2011-02-16 23:50:59

dydy4u
Membru
Inregistrat: 2011-02-16

inima si genunchi

as dori sa stiu si eu ce sa fac, deoarece de cateva zile ma inteapa inima ca si cum m-ar apasa ceva pe ea, oare o fi de la tensiune? ce ar trebui sa fac? si mai am o problema de ceva timp mi-a aparut un fel de galma deasupra genuchiului, arata ca si cum ar fi o  vena una peste alta, la un moment dat s-a spart cred eu, deoarece s-a invinetit locul dar  umflatura nu mai era si ma durea, dupa ce a trecut vineteala a mai durat un pic si a aparut iar umflatura, dar mai mica, iar acum nu s-a mai invinetit. ce poate fi? puteti sa ma ajutati va rog frumos

#2 2011-02-17 01:45:16

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: inima si genunchi

dydy4u a scris:

as dori sa stiu si eu ce sa fac, deoarece de cateva zile ma inteapa inima ca si cum m-ar apasa ceva pe ea, oare o fi de la tensiune? ce ar trebui sa fac? si mai am o problema de ceva timp mi-a aparut un fel de galma deasupra genuchiului, arata ca si cum ar fi o  vena una peste alta, la un moment dat s-a spart cred eu, deoarece s-a invinetit locul dar  umflatura nu mai era si ma durea, dupa ce a trecut vineteala a mai durat un pic si a aparut iar umflatura, dar mai mica, iar acum nu s-a mai invinetit. ce poate fi? puteti sa ma ajutati va rog frumos

ar trebui sa mergi la medicul de familie.
nu stii daca te doare inima sau nu, daca te inteapa totusi nu e cazul sa discuti despre asta pe un forum, ci sa mergi la medic. tensiunea nu inteapa, nu e de la tensiune.

cred ca iti dai seama ca din descrierea, desi detaliata, a problemei cu genunchiul, chiar nu ai cum sa primesti un raspuns. e posibil sa fie varice superficiale, sau un simplu hematom sau un mic lipom, nu putem sti.

mergi la medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.