Caut si eu sprijin moral...-4
- april sunset
- Insomniac member
- De la: Paradisul femeilor
- Inregistrat: 2008-12-28
Re: Caut si eu sprijin moral...
multa putere, diana! fii sigura ca tatal tau era foarte mandru de tine! acum trebuie sa fii alaturi de mama ta, impreuna veti trece mai usor peste aceasta pierdere
V., soarele si luna
- fluturascrys
- Hero member
- De la: Stuttgart
- Inregistrat: 2010-09-24
uite si eu pe aici, acum o saptamana un prieten de-al meu a racit, a doua zi a intrat in coma (marti 8.02.11) diagnosticat cu AH1N1 azi a murit viata trebuie traita la maxim...atatea griji, probleme, rautati, toate astea pentru nimic azi suntem maine nu. Eu am memorat un mesaj inscriptionat pe un cavou din cimitirul Bellu " Trecatorule ce esti tu acum, eu am fost. Ce sunt eu acum, tu vei fii" mult adevar. Sa incercam sa avem grija de noi si sa ne traim viata mai frumos si mai ordonat
Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !
- addicted
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-06-12
Imi pare rau Diana .... Fluturas, condoleante si da, ar trebui sa nu mai lasam micile probleme si griji sa ne " manance " zilele ,mai ales cand suntem constienti ca exista probleme mult mai grave pentru care se merita sa te stresezi.
웃ღ웃 You can’t live a positive life with a negative mind.
- fluturascrys
- Hero member
addicted a scris:Fluturas, condoleante si da, ar trebui sa nu mai lasam micile probleme si griji sa ne " manance " zilele ,mai ales cand suntem constienti ca exista probleme mult mai grave pentru care se merita sa te stresezi.
multumesc mult de tot
- Diananaid
- Hero member
- Inregistrat: 2010-12-24
fluturascrys a scris:uite si eu pe aici, acum o saptamana un prieten de-al meu a racit, a doua zi a intrat in coma (marti 8.02.11) diagnosticat cu AH1N1 azi a murit viata trebuie traita la maxim...atatea griji, probleme, rautati, toate astea pentru nimic azi suntem maine nu. Eu am memorat un mesaj inscriptionat pe un cavou din cimitirul Bellu " Trecatorule ce esti tu acum, eu am fost. Ce sunt eu acum, tu vei fii" mult adevar. Sa incercam sa avem grija de noi si sa ne traim viata mai frumos si mai ordonat
Crys, imi pare foarte rau sa aud vesti asa triste... Condoleante! M-a pus pe ganduri ceea ce ai spus. Eu sunt o fire pretentioasa, cer mult de la oameni...simt ca uneori ar trebui sa o las mai moale, sa fiu mai intelegatoare. Viitorul e foarte imprevizibil, asta am simtit-o pe pielea mea.
Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...
- Valitza
- Membru
- Inregistrat: 2009-06-05
Nici nu stiu cum sa incep...e greu,,,este tare grea despartirea de parinte.Si tatal meu a murit,joi se fac 3 saptamani si inca nu realizez ca nu mai este cu mine.Ca mai toate fetele,am avut o relatie asa mai speciala cu el ca de...eram si sunt fata lui. Cateodata ma bucur ca nu s-a mai chinuit iar cateodata sunt tare suparata pe D-zeu ca mi l-a luat. De aceea m-am inscris aici...asa mai vorbesc cu voi,mai ies din starea asta nasoala. Diana,condoleante,stiu prin ceea ce treci
- carmen_21
- Insomniac member
- De la: ei
- Inregistrat: 2008-03-19
Diana, Valitza... Dumnezeu sa ii odihneasca pe tatii vostri Imi pare sincer rau si imi curg lacrimile cand ma gandesc cat de greu trebuie sa fie... Si ma gandesc ca nu apreciez asa cum trebuie ceea ce am... povestile voastre sunt o lectie pentru noi, iar eu una va admir pentru ca sunteti puternice si luptati mai departe ca sa ii faceti pe tatii vostri, din ceruri, mandrii de voi.
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end.
- fluturascrys
- Hero member
condoleante valitza....viata merita traita din plin, ca nu stim niciodata ce ne rezerva secunda urmatoare
- papushik
- Full member
- Inregistrat: 2008-02-17
fluturascrys a scris:uite si eu pe aici, acum o saptamana un prieten de-al meu a racit, a doua zi a intrat in coma (marti 8.02.11) diagnosticat cu AH1N1 azi a murit viata trebuie traita la maxim...atatea griji, probleme, rautati, toate astea pentru nimic azi suntem maine nu. Eu am memorat un mesaj inscriptionat pe un cavou din cimitirul Bellu " Trecatorule ce esti tu acum, eu am fost. Ce sunt eu acum, tu vei fii" mult adevar. Sa incercam sa avem grija de noi si sa ne traim viata mai frumos si mai ordonat
si eu ieri am fost la o imormantare a unui coleg de al pritenului meu, avea 22 de ani(eu l-am cunoscut foarte putin), a murit dupa ce a fost batut de cineva in fata unui club a incercat sa apere pe un priten (i-a rupt ficatu si a facut hemoragie intera, la spital a murit). toata famila era distrusa pritena lui la fel multi tineri indurerati . chiar trebuie sa avem mai multa grija de noi si sa ne ferim cat putem de ce e rau atatia oameni rai pot fi pe lumea asta:(
- fluturascrys
- Hero member
Dumnezeu sa il ierte! Doamne doamne e groaznic ce se intampla
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|