|
Nu esti logat.
Probleme cu menstruatia!!!!#1 2011-02-17 21:56:55
Probleme cu menstruatia!!!!Am si eu o problema,dar mai intai sa incep cu inceputul.Prin luna ianuarie am avut niste dureri de stomac care apoi au coborat jos spre ovare,defapt nici nu mai stiam unde ma doare k ma durea intr-o parte apoi la rinichi...ma rog..Am fost la doctor si mi-a dat trimitere la chirurgie sa vada daca am un inceput de apendicita.Am fost la chirurg nu aveam nimic.Apoi am facut o ecografie totala+pelvis nu mi-a iesit nimic anormal(ma refer la ovare pentru anexita iar la rinichi pt priete la rinichi) decat k aveam mult lichid in stomac.Mentionez k in acest timp mi-a venit ciclul normal(folosesc anticonceptionale de 3 ani jum).Dupa o saptamana m-au apucat iar durerile dar erau localizate la stomac am avut varsaturi...si am fost la urgente...era vorba despre o gastrita.Am urmat tratamentul cu medicamente(nu erau antibiotice) si un regim in prealabil.Dupa o saptamana de regim si de medicamente asteptam sa vina menstruatia inainte de ziua in care trebuia sa-mi vina am obs niste secretii vaginale maro am pus seama k trebuie sa-mi vina si nu m-am alarmat.In ziua in care trebuia sa-mi vina menstruatia am avut o sangerare dar nu prea normala era inchisa la culoare si putina si asa continua si in a 3-a zi(azi).Mentionez faptul k pe mine ma tine cam 4-5 zile iar in prima zi are o culoare maronie si nu e prea abundenta sangerarea dar apoi imi curge normal.Ce se intampla este vb de o dereglare hormonala sau o sarcina?...(nu prea am luat luna aceasta anticonceptionalele la ora exacta mai uitam,dar le luam a 2-a zi iar in urma regimului am baut ceai de sunatoare si stiu k scade eficienta lor).Inainte sa ma imbolnavesc de gastrita am avut contact sexual(luam anticonceptionalele) iar de cand m-am imbolnavit nu am avut decat pana acum cateva zile adik mai exact vineri si sambata aceasta(am terminat regimul si tratamentul medical iar sambata a fost ultima pastiluta de AC)...marti trebuia sa-mi vina iar de atunci nu inteleg problema cu menstruatia asta... Voi face un test de sarcina si voi merge la un control ginecologic,dar vreau sa stiu daca i s-a mai intamplat cuiva asa.Multumesc Offline #2 2011-02-17 22:30:05
Re: Probleme cu menstruatia!!!!protectia contraceptiva scade daca intarzii mai mult de 12 ore cu luarea pilulei/o uiti, daca ai varsaturi la mai putin de 4 ore de la administarea ei, daca ai mai mult de 4 scaune moi intr-o zi, daca iei antibiotice sau calmante puternice, daca mananci mult gref si daca bei mult ceai de sunatoare....in oricare din aceste cazuri trebuie protectie suplimentara 7 zile (daca iei antibiotice trebuie protectie pe durata tratamentului si 7 zile dupa)..... "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2011-02-17 22:37:58
Re: Probleme cu menstruatia!!!!Am avut contact inainte de inceperea tratamentului de gastrita( luam AC)...in timpul tratamentului nu am avut contact sexual.Ultimul contact sexual a fost vinerea si sambata trecuta(iar sambata a fost ultima pastila de AC) iar marti mi-a venit menstruatia asta(dar marti trebuia sa imi vina normal menstruatia) numai k nu sangerez abundent e putin si are o culoare maronie spre negru...Intrebarea este...eu duminica aceasta trebuie sa incep blisterul de AC sa-l incep sau nu??? Luni vreau sa fac testul de sarcina.Multumesc Offline #4 2011-02-17 22:41:01
Re: Probleme cu menstruatia!!!!incepe-l! daca e ceva (desi nu cred) le intrerupi! bafta si te asteptam cu vesti "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #5 2011-02-17 22:43:38
Re: Probleme cu menstruatia!!!!Am sa va tin la curent ce si cum....Multumesc! Offline Publicitateloading...
#6 2011-02-17 22:52:11
Re: Probleme cu menstruatia!!!!Fetelor, vroiam sa va intreb ... E motiv de ingrijorare daca mi-a venit merstruatia cu aproximativ 5 zile mai devreme ? Ultima oara a fost editat de Orange (2011-02-17 22:53:17) Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #7 2011-02-17 23:02:36
Re: Probleme cu menstruatia!!!!Nu cred k trebuie sa ai motiv de ingrijorare( doar daca te ustura te doare burta sau are o culoare neobijnuita)....Iti vine menstruatia regulat de obicei???.Dupa parerea mea este o usoara dereglare. Offline #8 2011-02-17 23:12:21
Re: Probleme cu menstruatia!!!!Nu ma ustura, culoarea e normala. Sanii ma dor destul de tare inca de dupa acel contact sexual... (cred ca a fost o "explozie" hormonala avand in vedere ca mi-am inceput viata sexuala recent) Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #9 2011-02-17 23:16:50
Re: Probleme cu menstruatia!!!!Cred totusi k este o usoara dereglare:P Sa ai grija sa te protejezi in continuare.pupici:* Offline #10 2011-02-17 23:17:00
Re: Probleme cu menstruatia!!!!stai linistita, orange, esti ok! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #11 2011-02-17 23:47:31
Re: Probleme cu menstruatia!!!!Fetelor, Sunteti cele mai dulci ! Merci mult pentru receptivitate Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|