|
Nu esti logat.
Pilula omisa - procedez corect?#1 2007-11-08 15:03:51
pilula omisa - procedez corect?Am citit mult pe aici, si apreciez eforturile tutuor. As vrea sa va rog sa imi spuneti daca totul este in regula in privinta mea. Offline #2 2007-11-08 16:02:53
Re: pilula omisa - procedez corect?nu ai de ce sa iti faci probleme, ai rabdare si nu te stresa si o o sa-ti vina si menstruatia. Cat despre protectie suplimentara, nu mai este cazul. E toamna iar... si ploua picuri mari... Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA! Offline #3 2007-11-08 16:06:36
Re: pilula omisa - procedez corect?dupa 7 ani de administrare tot nu te-au convins pilulele ca nu ai de ce sa iti faci griji? hmm... mami de minuni Offline #4 2007-11-08 16:35:00
Re: pilula omisa - procedez corect?Multumesc mult, sper sa fie totul bine, inca nu a aprut menstruatia. Offline #5 2007-11-08 17:06:18
Re: pilula omisa - procedez corect?de ce esti asa stresata? daca iei pastilele corect nu ai de ce sa te ingrijorezi, iar el poate ejacula inauntru. pastilele ar trebui sa te ajute sa scapi de griji, nu sa-ti faci mai multe. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-09 11:16:50
Re: pilula omisa - procedez corect?Intre timp m-am calmat, mi-a inceput menstruatia. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|