|
Nu esti logat.
Picior amortit#1 2011-02-18 22:10:01
picior amortitbuna vreau sa stiu si eu daca e posibil sa am o problema mai grava ,de aproximatit 2 ani imi simt piciorul drept amortit de la bazin in jos pana la genunchi uneori nu imi mai simt deloc acea parte le-am spus parintiilor mei insa ei au spus ca nu e nimik grav .insa mie nu mi se pare in regula deoarece uneori nici nu il pot misca ...ce as putea sa fac ? divame Offline #2 2011-02-18 23:00:58
Re: picior amortitai putea sa mergi la medicul de familie si sa ii spui problema ta. E posibil sa fie o compresiune pe un nerv sau . El ar putea sa te ajute cel mai bine. Mult succes si asteptam vesti! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2011-02-19 00:44:09
Re: picior amortitCum a spus si x_ynna se poate sa fie o compresiune pe nervul sciatic,sau o problema cardiovasculara..desi inclin mai mult pe prima varianta..trebuie mers la medic.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|