homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mi-a venit menstruatia mai repede !!!

#1 2011-02-18 19:44:47

ZetAndreea
Membru
Inregistrat: 2011-02-18

Mi-a venit menstruatia mai repede !!!

buna scuzati ca am facut un topic nou doar nu am gasit unul in care sa postez intrebarea mea .

Am inceput luna trecuta un tratament cu yasmine , am luat din prima zi a ciclului pastila care coincidea cu ziua respectiva , in fiecare zi la aceias ora , sau terminat cele 21 de pastile luna aceasta pe 15 februarie . Problema e ca mie imi venea ciclul pe 26 aproape in fiecare luna acuma cand am terminat cele 21 de pastile mia venit si ciclul dupa 2 zile , ce sa fac suntem abia in 18 februarie , azi e prima zi de ciclu sa incep din nou tratamentul cu yasmine ? sau sa fac pauza de 7 zile ?

#2 2011-02-18 19:50:48

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: Mi-a venit menstruatia mai repede !!!

1. sunt inca alte 10.000 de topicuri ca acesta. Cu siguranta aveai si tu un loc pentru intrebarea ta.
2. "mia venit" se scrie "mi-a venit".
3. e foarte normal ceea ce ti s-a intamplat. Nu conteaza cand iti venea tie menstruatia inainte. Acum cand ai terminat pastilele, stii ca trebuie sa iti vina menstruatie, ca de aia faci pauza wink . Acum nu incepi folia ci faci pauza de 7 zile, asa cum e normal, si dupa 7 zile incepi iar pastilele. Sper ca m-am facut inteleasa. Daca nu poti reveni cu intrebari.

Mult succes!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2011-02-19 01:52:47

ZetAndreea
Membru
Inregistrat: 2011-02-18

Ok multumesc mult si scuze pentru topicul nou , si pentru cratima , 7 zile de cand mi-a venit ciclul sau 7 zile de cand am luat ultima pastila , scuze ca insist .

#4 2011-02-19 08:23:35

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

7 zile de cand ai luat ultima pastila.. nu conteaza ca tot o sa fii la ciclu. adica daca ai terminat pastilele duminica le incepi lunea care vine

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.