|
Nu esti logat.
Mi-a venit menstruatia mai repede !!!#1 2011-02-18 19:44:47
Mi-a venit menstruatia mai repede !!!buna scuzati ca am facut un topic nou doar nu am gasit unul in care sa postez intrebarea mea . Offline #2 2011-02-18 19:50:48
Re: Mi-a venit menstruatia mai repede !!!1. sunt inca alte 10.000 de topicuri ca acesta. Cu siguranta aveai si tu un loc pentru intrebarea ta. O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2011-02-19 01:52:47
Re: Mi-a venit menstruatia mai repede !!!Ok multumesc mult si scuze pentru topicul nou , si pentru cratima , 7 zile de cand mi-a venit ciclul sau 7 zile de cand am luat ultima pastila , scuze ca insist . Offline #4 2011-02-19 08:23:35
Re: Mi-a venit menstruatia mai repede !!!7 zile de cand ai luat ultima pastila.. nu conteaza ca tot o sa fii la ciclu. adica daca ai terminat pastilele duminica le incepi lunea care vine www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|