homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerare vaginala dupa contact dur

#1 2011-02-18 23:10:09

cristina.ionescu
New member
Inregistrat: 2010-05-05

sangerare vaginala dupa contact dur

buna seara!

dupa un contact dur cu prietenul meu am avut o sangerare vaginala, sangele fiind deschis la culoare. in total am avut 3 contacte, primele doua fara sangerare(contactele avand loc candva dimineata/pranz) iar ultimul seara, un contact dur cu sangerare usoara. iau anticonceptionalele Mercilon, aceasta fiind  a doua luna(sunt in a doua saptamana din aceasta folie)  dupa o pauza de o luna de zile.
imi poate explica si mie cineva care ar putea fi cauzele acestei sangerari si daca a mai patit cineva, imi poate spune cam cat e normal sa dureze?

va multumesc!

Frumusetea stilului, a gratiei, a ritmului si armoniei depinde de simplitate.

#2 2011-02-18 23:14:17

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: sangerare vaginala dupa contact dur

Nu prea e normal. As indica un consult ginecologic. E posibil sa fie o rana pe col sau o iritare mai puternica a vaginului. Nu iti pot spune cat ar trebui sa dureze pentru ca, teoretic, n-ar trebui sa existe. Mult succes!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2011-02-18 23:19:32

cristina.ionescu
New member

nu am mai facut nimic de aproape o luna si ma gandesc ca daca de dimineata nu am avut nimic...
dau vina pe faptul ca a fost intr-adevar un contact dur si nu am fost nici bine lubrifiata

#4 2011-02-19 00:40:01

eueu10
Full member
Inregistrat: 2010-10-09

E posibil sa fie si o rana pe col..cand ai facut ultima oara un control ginecologic?Daca nu.. e cazul sa ti faci..daca nu e prima varianta,e posibil din cauza penetrarii dure cum spui  tu..indicat ar fi ca prietenul tau sa invete sa te pregateasca inainte, ca sa te umezesti destul de bine pt a facilita penetrarea..sau daca nu,ai tu grija ca lucrurile astea sa nu se mai intample pe viitor..

pc

#5 2011-02-19 10:38:01

cristina.ionescu
New member

am fost la control anul trecut, dar nu aveam nimic...
o sa incerc sa am mult mai multa grija!! trebuie sa-mi fac si programare la ginecolog pentru ca e suparatoare problema si e vorba de sanatatea mea. in dimineata asta lichidul a inceput sa devina mai galben parca cu o usoara tenta de maro, ca si cum s-ar inchega sangele
multumesc mult pt raspunsuri!!am sa revin cu informatii

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.