|
Nu esti logat.
Chist hemoragic#1 2011-02-09 00:22:06
Chist hemoragicBuna seara!As dori sa ma ajutati in legatura cu o problema legata de ovarul drept,dureri si intepaturi aproape zilnice in ovar ,mai ales in timpul contactului sexual ma doare foarte tare iar la menstruatie nu mai spun......Interpretarea ecografiei transvaginale este:ovar drept(cel cu probleme)=4.12/2.46cm prezinta formatiune chistica cu continut fin ecogen si cateva travee intens ecogenice cu dim de 2,86/1.87 cm sugestiv pt chist hemoragic(probabil corp galben).Lichid fin ecogen de sac Douglas cu grosimea de 14 mm.Doctora la care am fost mi-a recomandat tratament cu femicur 3 luni iar daca nu trece,anticonceptionale.Pblm este ca eu nu vreau sa mai iau anticon pt ca nu ma simt bine plus ca nu sunt prea bune pt organism.Am luat anticon logest ac 1 an,vreme de 6 luni timp in care nu am mai av dureri de ovar,iar dupa ce le-am intrerupt au revenit durerile.Am fost la mai multi doctori,si mi au spus k nu prea am c sa fac....nu mi-au dat mari explicatii.Prblm este ca nu mai suport durerile groaznice de ovar din timpul contactului sexual.As dori sa-mi spuneti daca exista un remediu pentru prblm mea,operatie sau altfel de tratament in afara de anticon.Va multumesc Ultima oara a fost editat de andreea6037 (2011-02-10 14:25:35) Offline #2 2011-02-10 19:36:28
Re: Chist hemoragicLas link doctoressei. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2011-02-11 00:32:43
Re: Chist hemoragic
Scz eu sunt noua pe forum.ce link sa-i las? Offline #4 2011-02-11 00:38:06
Re: Chist hemoragicandreea i-a lasat link, iar doctoressa o sa intre sa iti raspunda cand are timp iubesc si sunt iubita Offline Publicitateloading...
#6 2011-02-11 23:24:43
Re: Chist hemoragic
Draga mea, lasind la o parte faptul ca exista mai multe feluri de anticonceptionale si faptul ca nu te-ai inteles bine cu un tip nu inseamna ca nu te-ai putea intelege bine cu nici un tip de anticonceptional, vreau sa iti spun in primul rind si neaparat ca nu e deloc adevarat ca nu sunt bune pentru organism, ba dimpotriva. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2011-02-12 01:56:29
Re: Chist hemoragicAm luat anticonceptionale si antiinflamatorii timp de 6 luni si tot nu s a rezolvat problema si nu stiu ce sa mai fac...Incredere nu prea mai am pt ca anul trecut mi s a intamplat sa am incredere in doctorul meu si uite asa m-am indopat 3 luni cu antibiotice pt anexita degeaba,cand eu defapt nu am avut niciodata asa ceva,si m am ales si cu candida...Am dureri zilnice de aceea m am gandit k poate exista o operatie care ma va ajuta sa scap de prblm definitv.Probabil ca este o caracteristica a mea,dar nu vreau sa am o viata sexuala chinuita.In legatura cu anticonceptionalele......sincer imi este frica sa le iau pt o perioada lunga de timp.... Offline #8 2011-02-13 20:03:31
Re: Chist hemoragicSincer si eu cred ca nu exista nici un motiv pentru care sa ai o viata sexuala chinuita, si iti dau dreptate aici.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2011-02-14 01:17:16
Re: Chist hemoragicMultumesc pentru sfaturi....o sa vorbesc cu medicul meu si o sa iau anticonceptionale...sper sa-mi treaca... Offline #10 2011-02-19 17:47:20
Re: Chist hemoragicPot da nume de doctor pe forum?As vrea sa cer o parere Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|