homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Chist hemoragic

#1 2011-02-09 00:22:06

andreea6037
New member
Inregistrat: 2011-02-08

Chist hemoragic

Buna seara!As dori sa ma ajutati in legatura cu o problema legata de ovarul drept,dureri si intepaturi aproape zilnice in ovar ,mai ales in timpul contactului sexual ma doare foarte tare iar la menstruatie nu mai spun......Interpretarea ecografiei transvaginale este:ovar drept(cel cu probleme)=4.12/2.46cm prezinta formatiune chistica cu continut fin ecogen si cateva travee intens ecogenice cu dim de 2,86/1.87 cm sugestiv pt chist hemoragic(probabil corp galben).Lichid fin ecogen de sac Douglas cu grosimea de 14 mm.Doctora la care am fost mi-a recomandat tratament cu femicur 3 luni iar daca nu trece,anticonceptionale.Pblm este ca eu nu vreau sa mai iau anticon pt ca nu ma simt bine plus ca nu sunt prea bune pt organism.Am luat anticon logest ac 1 an,vreme de 6 luni timp in care nu am mai av dureri de ovar,iar dupa ce le-am intrerupt au revenit durerile.Am fost la mai multi doctori,si mi au spus k nu prea am c sa fac....nu mi-au dat mari explicatii.Prblm este ca nu mai suport durerile groaznice de ovar din timpul contactului sexual.As dori sa-mi spuneti daca exista un remediu pentru prblm mea,operatie sau altfel de tratament in afara de anticon.Va multumesc

Ultima oara a fost editat de andreea6037 (2011-02-10 14:25:35)

#2 2011-02-10 19:36:28

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Chist hemoragic

Las link doctoressei.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2011-02-11 00:32:43

andreea6037
New member

andreea_andy2 a scris:

Las link doctoressei.

Scz eu sunt noua pe forum.ce link sa-i las?

#4 2011-02-11 00:38:06

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

andreea i-a lasat link, iar doctoressa o sa intre sa iti raspunda cand are timp

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#5 2011-02-11 01:13:17

andreea6037
New member

multumesc:)

Publicitate

loading...

#6 2011-02-11 23:24:43

Al Pacino
Administrator
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

andreea6037 a scris:

Buna seara!As dori sa ma ajutati in legatura cu o problema legata de ovarul drept,dureri si intepaturi aproape zilnice in ovar ,mai ales in timpul contactului sexual ma doare foarte tare iar la menstruatie nu mai spun......Interpretarea ecografiei transvaginale este:ovar drept(cel cu probleme)=4.12/2.46cm prezinta formatiune chistica cu continut fin ecogen si cateva travee intens ecogenice cu dim de 2,86/1.87 cm sugestiv pt chist hemoragic(probabil corp galben).Lichid fin ecogen de sac Douglas cu grosimea de 14 mm.Doctora la care am fost mi-a recomandat tratament cu femicur 3 luni iar daca nu trece,anticonceptionale.Pblm este ca eu nu vreau sa mai iau anticon pt ca nu ma simt bine plus ca nu sunt prea bune pt organism.Am luat anticon logest ac 1 an,vreme de 6 luni timp in care nu am mai av dureri de ovar,iar dupa ce le-am intrerupt au revenit durerile.Am fost la mai multi doctori,si mi au spus k nu prea am c sa fac....nu mi-au dat mari explicatii.Prblm este ca nu mai suport durerile groaznice de ovar din timpul contactului sexual.As dori sa-mi spuneti daca exista un remediu pentru prblm mea,operatie sau altfel de tratament in afara de anticon.Va multumesc

Draga mea, lasind la o parte faptul ca exista mai multe feluri de anticonceptionale si faptul ca nu te-ai inteles bine cu un tip nu inseamna ca nu te-ai putea intelege bine cu nici un tip de anticonceptional, vreau sa iti spun in primul rind si neaparat ca nu e deloc adevarat ca nu sunt bune pentru organism, ba dimpotriva.
Mai departe, sincer nu reusesc sa inteleg de ce ai putea tu sa crezi ca e mai potrivita varianta de a iti fi extirpat ovarul acela si de a ramine cu un singur ovar, in loc de varianta mult mai buna si maicorecta de a lua contraceptive.
Intr-adevar, din pacate nu prea ai ce face altceva...evident, poti incerca sa inghiti sau sa bei tot felul de asa-zise produse naturiste, care insa nu vor rezolva deloc problema ta...asa ca eu as vrea sa te rog ca, in loc sa te lasi influentata de zvonurile de care abunda lumea sa incerci sa ai putina incredere in medicul tau ...cred ca tu gresesti prin aceea ca astepti un tratament la o problema care nu e boala ci pur si simplu o caracteristica a ta

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#7 2011-02-12 01:56:29

andreea6037
New member

Am luat anticonceptionale si antiinflamatorii timp de 6 luni si tot nu s a rezolvat problema si nu stiu ce sa mai fac...Incredere nu prea mai am pt ca anul trecut mi s a intamplat sa am incredere in doctorul meu si uite asa m-am indopat 3 luni cu antibiotice pt anexita degeaba,cand eu defapt nu am avut niciodata asa ceva,si m am ales si cu candida...Am dureri zilnice de aceea m am gandit k poate exista o operatie care ma va ajuta sa scap de prblm definitv.Probabil ca este o caracteristica a mea,dar nu vreau sa am o viata sexuala chinuita.In legatura cu anticonceptionalele......sincer imi este frica sa le iau pt o perioada lunga de timp....

#8 2011-02-13 20:03:31

Al Pacino
Administrator
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Sincer si eu cred ca nu exista nici un motiv pentru care sa ai o viata sexuala chinuita, si iti dau dreptate aici....
Insa tot asa de bine nu intrevad nici un motiv intemeiat pentru care sa iti fie frica sa iei anticonceptionale timp indelungat.
Solutia operatiei nu e viabila(fii sigura ca daca era o optiune medicul tau nu s-ar fi ferit sa ti-o propuna)...gindeste-te doar ca, presupunind ca scoti ovarul asta, ulterior va trebui sa iei contraceptive timp indelungat pentru a-l feri pe celalalt sa faca el astfel de chisturi, ori durerile tale se vor muta constant pe partea cealalta ...insa vei avea un ovar mai putin deci fertilitatea diminuata...asadar, parerea mea e sa mergi la un cabinet de planning, sa dezbati cu medicul de acolo toate temerile tale legate de contraceptive si apoi, cu inima deschisa, sa iei in calcul tratamentul de lunga durata cu contraceptive care nu iti va face decit bine(ca de aceea ti l-a si propus medicul tau)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#9 2011-02-14 01:17:16

andreea6037
New member

Multumesc pentru sfaturi....o sa vorbesc cu medicul meu si o sa iau anticonceptionale...sper sa-mi treaca...

#10 2011-02-19 17:47:20

andreea6037
New member

Pot da nume de doctor pe forum?As vrea sa cer o parere

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.