homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Concediu la mare in Bulgaria(Sf.CONSTANTIN SI ELENA)...ce recomandati?

• Index
  •  » Discutii diverse
  •  » Concediu la mare in Bulgaria(Sf.CONSTANTIN SI ELENA)...ce recomandati?

#1 2011-02-05 10:31:00

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

Concediu la mare in Bulgaria(Sf.CONSTANTIN SI ELENA)...ce recomandati?

Buna ,fetele!
Vreau si eu sa va rog  sa-mi recomandati un hotel,statiune in Bulgaria,nu dintre cele mai scumpe,insa pentru o vacanta cu bebe de 10 luni...
Eu gasisem hotelul Grand Varna in statiunea Sf.Constantin si Elena,cu preturi si conditii bune,ei zic de 5 stele,insa citind parerile celor care au fost acolo,nu e chiar de 5.Arata f.bine in poze,m-am bucurat ca au si parcare pazita si sezlonguri la piscina si mare incluse in pret si alte bazaconii,insa din ce se vede si ce zic si altii plaja e f.ingusta.
Ideea e ca,fiind si cu bebe as vrea sa aleg ceva mai bun...

Aveti ceva info de statiune sau chiar de hotelul asta sau altul de aici,sau vreo recomandare mai buna in alta statiune?

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#2 2011-02-09 09:54:40

persifona
Vizitator

Re: Concediu la mare in Bulgaria(Sf.CONSTANTIN SI ELENA)...ce recomandati?

Am vazut si eu Grand Varna acum vreo 3 ani, am trecut intamplator si arata ff bine, e drept ca n-am vazut camerele.

Eu am stat in Konstantin si Elena la Koral si a fost fff ok, teoretic are 3*+. Arunca un ochi si la asta. Eventual si la Dolphin Marina, e chiar pe plaja.
Plaja in Konstantin si Elena e cam nasoala peste tot, daca vrei plaja misto mergi la Nisipuri sau in Albena (desi ca statiune la Nisipuri e mult mai frumos)

#3 2011-02-09 13:57:38

chryss-tina
Full member
Inregistrat: 2010-07-21

Noi am fost la Estreya Palace & Resdence,pentru cateva zile de 1 mai.Hotelul e foarte ok ,camere frumoase,curate,mancare buna,insa nu au plaja proprie,decat piscine,sezlonguri.Cauta-l pe net si vezi cum il descrie.

Ultima oara a fost editat de chryss-tina (2011-02-20 13:36:36)

I don't want a perfect life, I want a happy life  hjarta

Cea mai fericita mamica de gemenasi!   bebic  bebic

#4 2011-02-14 11:31:22

liliana83
Hero member

Multumesc,fetele!Sunt si descrieri bune,dar si pareri proaste,pe site-urile strainilor.Statiunea e cam pustie din ce-am citit si plaja cam nasoala.Hotelul avea de toate,si parcare pazita si plaja cu sezlonguri asigurate(eu dupa astea ma uit).
Acum,ne-am schimbat perioada,initial fiind la mijlocul lui iunie si am vrea sa mergem in Sunny Beach,la inceput de iulie.Ati fost in statiune?Recomandati vreun hotel?

Iti multumim,Doamne!

#5 2011-02-14 15:37:43

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Grand Varna intradeva e super ca si hotel dar nu ai ce face in statiune ... plaja ioc si destul de proasta si parca esti intr-un complex de pensionari ...

in sunny beach nu am fost dar au fost niste prieteni si e super ... nu stiu sa iti spun vreun hotel ..

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

Publicitate

loading...

#6 2011-02-14 16:43:07

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

La Sunny Beach e frumos dar mie mi s-a parut destul de departe. Am facut aproape 7 ore din Bucuresti, ca masina pentru aceeasi mare lol Mai degraba as alege Albena, e cea mai mare statiune, e foarte frumos si e mai aproape. Hoteluri gasesti de la 2-3 stele la 5, depinde cat te tine buzunarul.

#7 2011-02-20 09:46:51

liliana83
Hero member

Mersi!!!

Iti multumim,Doamne!

Acum

• Index
  •  » Discutii diverse
  •  » Concediu la mare in Bulgaria(Sf.CONSTANTIN SI ELENA)...ce recomandati?

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.