homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

..vreau sa aflu cate ceva despre ciclu prelungit....nu stiu...

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » ..vreau sa aflu cate ceva despre ciclu prelungit....nu stiu...

#1 2011-02-20 19:50:43

Ana-Arina27
Membru
Inregistrat: 2011-02-20

..vreau sa aflu cate ceva despre ciclu prelungit....nu stiu...

Ajutor.....vreau niste sfauri , niste lamuriri....nu mai inteleg nimic.....sunt pe ciclu de 8 zile si nu mi se opreste de ce? ce se intampla? e ceva grav.....eu i-au anticonceptionale de anul trecut din luna mai....nu mi s-a mai intamplat asaceva sunt disperata,speriata....am uitat sa mentionez,ca anticonceptionalele luate sunt novynette.....da,mi-a venit ciclu cand am terminat folia de pastilute, daca la inceput avea o culoare mai inchisa la culoare azi(duminica) are o culoare mai deschisa....nu inteleg, ce se intampla,eu sunt in italia,mi-e frica nu mai stiu ce sa cred,ajutati-ma va rog frumos,eu ajung doar in aprilie in tara.

#2 2011-02-20 20:10:01

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: ..vreau sa aflu cate ceva despre ciclu prelungit....nu stiu...

daca le-ai luat corect n-ai de ce sa-ti faci griji.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#3 2011-02-20 20:13:00

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

este posibil sa fie nevoie sa schimbi contraceptivele...se mai intampla dupa un timp de administrare sa nu te mai intelegi cu ele

totusi ar fi bine sa ajungi la doctor

#4 2011-02-20 20:48:48

Ana-Arina27
Membru
Inregistrat: 2011-02-20

dragele mele,va multumesc pentru raspunsuri,dar e posibil sa fi racit? dar eu nu vreau sa le schimb,ma simt bine cu ele,doar faza asta nu prea inteleg:(

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » ..vreau sa aflu cate ceva despre ciclu prelungit....nu stiu...

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.