homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare Escapelle - pt doctoressa

#1 2011-02-21 10:53:45

hargitas
New member
Inregistrat: 2009-09-03

Intrebare Escapelle - pt doctoressa

Buna ziua! In data de 19 februarie am avut un contact sexual care initial era sa fie protejat, dar s-a rupt prezervativul, din pacate. Am observat chestia asta doar dupa ce el ejaculase deja. Eu eram in zilele finale ale ciclului, conform calendarului trebuie sa imi vina chiar azi, 21 februarie. Totusi ca sa fiu si mai sigura si pentru linistea mea, cam 5 ore dupa contact am luat Escapelle. Intrebarea mea este: acuma cand trebuie sa imi vina ciclul? Azi in 21, cand ar fi normal? Sau la 5 zile dupa luarea tabletei de a 2zi? Va multumesc anticipat pentru raspuns. O zi buna.

#2 2011-02-21 13:40:39

hargitas
New member
Inregistrat: 2009-09-03

Re: Intrebare Escapelle - pt doctoressa

Daca eventual stie careva dintre voi un raspuns, pana cand vine Doctoressa, v-as fi recunoscator.

#3 2011-02-21 13:49:09

simone11
Full member
Inregistrat: 2011-01-06

Re: Intrebare Escapelle - pt doctoressa

il astepti normal, cand trebuia sa iti vina, adica astazi. Totusi, avand in vedere ca pilula de a doua zi este puternica, cu o concentratie mare de hormoni; deregleaza de regula usor organismul...s-ar putea sa iti intarzie cateva zile. Dar nu te panica. Eu zic ca o sa iti vina.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.