|
Nu esti logat.
Daca am inceput tratamentul pentru sifilis mai transmit ceva fatului?Pagini: 1
#1 2011-02-19 14:28:53
daca am inceput tratamentul pentru sifilis mai transmit ceva fatului?Sant insarcinata in 18 saptamani si 2 zile.In urma efectuarii analizelor mi s-a spus ca am sifilis.Le-am mai repetat de 3 ori si au iesit la fel.Sotului meu i-au iesit negative.La prima doctora nu am primit nici un tratament.(Boala am avut-o acum 10 ani,am facut tratament,dar la sfarsit nu am refacut analizele.)Doctora a spus ca valoarea titrului este scazuta(era 1/4)si nu-mi da tratament,pentru ca este o boala tratata,iar ceea ce apare sant anticorpii.In fine nu prea am inteles,dar la efectuarea altor analize titrul s-a schimbat(1/8).M-am dus la alta doctora care mi-a spus ca am sifilis secundar si mi-a dat sa fac 12 injectii de moldamin 2400000ui ,in fiecare saptamana cate una.N-am gasit flacoane de2400000ui asa ca am luat de 1200000ui.Saptamana trecuta am facut doua,una in fiecare fesa,iar in aceasta saptamana la fel.Am inteles ca fatului ii transmiti boala abia din saptamana 18 sau la 5 luni.Intrebarea mea este:daca sant sub tratament mai transmit boala sau este posibil s-o fi transmis deja?Sant disperata am 35 de ani este prima sarcina(am mai avut o singura sarcina acum cativa ani pe care am pierdut-o),si mi-este frica c-o sa-i dau copilului boala.Voi ce credeti?S-a mai confruntat cineva cu asa ceva? Offline #2 2011-02-21 00:10:58
Re: daca am inceput tratamentul pentru sifilis mai transmit ceva fatului?Eu cred ca nu ai motive de panica...e o boala veche, tratamentul e cunoscut de cateva zeci de ani. Cu siguranta doctorita iti va explica mai bine mecanismul, dar pana vorbesti cu ea eu zic sa stai linistita. Sincer, nu am auzit sa fie vreo problema deosebita cu transmisia la fat, si nici sa existe vreun procent de transmisibilitate la fat, asa cum am auzit despre alte boli, asa ca eu trag concluzia ca daca te tratezi riscul pt copil este 0 %... Dar sa stii ca am auzit insa de rezultate fals pozitive in sarcina. Sigur nu este si cazul tau? Offline #3 2011-02-21 17:17:14
Re: daca am inceput tratamentul pentru sifilis mai transmit ceva fatului?a ascris ca a avut boala acum 10 ani si ca dupa tratament nu a mai repetat analizele. un sufletel e cu mine din noiembrie 2011 Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|