|
Nu esti logat.
Motive de ingrijorare?#1 2007-11-09 20:37:33
motive de ingrijorare?buna seara, am nevoie de sfat. Am avut la o secretie vaginala depistati celule/bacterii gram+ si mi s-a recomandat de medic ginecolog sa iau ovule clotrimazol 10 zile, cate unul seara. Am ajuns la ovul 9 dar la al 10 a venit menstra. Apoi cca 2 saptamani am fost ok. Pe oct 6 a fost prima zi de menstra, pe 20 am avut contact neprotejat, fara ejaculare interna, dar am avut aceleasi simptome ptr care mi s-a recomadat clotrimazol ovule. Asa ca singura am reluat tratamentul pe 20 oct pana pe 5 nov.... Ingrijorarea mea este ca suntem azi in 9 nov si inca nu mi-a venit menstra. Esteposibil sa fiu insarcinata? Am facut acum o doua zile (pe 7 nov) testul barza si a isit negativ. totusi menstra nu imi vine. Este dereglare? este sarcina? Ultima oara a fost editat de asking (2007-11-09 20:42:50) Offline #2 2007-11-09 20:50:57
Re: motive de ingrijorare?Te rog Doctoressa, ajuta-ma !! Offline #3 2007-11-09 20:52:19
Re: motive de ingrijorare?sterge ultimul mesaj, ca altfel iti warn... o sa primesti raspuns, ai doar rabdare sa citeasca cineva care stie ce sa-ti spuna. doctoressa nu sta non-stop online, degeaba o strigi Just like a tattoo I'll always have you... Offline #4 2007-11-09 20:52:53
Re: motive de ingrijorare?asking,parerea mea este k nu ai cum sa fi insarcinata.asa k nu iti mai face probleme.poa k nu ti-a venit din kuaza tratamentului.stai linistita Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #5 2007-11-09 20:55:16
Re: motive de ingrijorare?scuzati-ma ca am strigat dupa sfaturi, la iintervale scurte. SUnt.... recunosc desi incerc sa nu ma manifest..... panicata! Voi incerca sa fiu cuminte.... Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-09 20:57:45
Re: motive de ingrijorare?eu una te inteleg foarte bine.am trecut y eu prin d-astea.dupa ce o sa vezi k barza nu vrea sa treaca y pe la tine,o sa razi k te-ai gandit la asta. Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #7 2007-11-09 21:07:22
Re: motive de ingrijorare?
nu-i nimic de-aia ti-am si atras atentia, pt ca vad ca esti membra noua si nu vreau sa iei warn din prima... asa ca sterge al doilea mesaj Just like a tattoo I'll always have you... Offline #8 2007-11-09 21:36:46
Re: motive de ingrijorare?cred ca fac cam multe gafe.... dar nu stiu daca am sters sau nu cel de-al doilea mesaj, asa cum m-ati rugat.... Offline #9 2007-11-09 21:57:49
Re: motive de ingrijorare?asking...calculeaza ti perioada fertila dupa formula: x=10+n-28 si y=17+N-28. Unde: x este prima zi a perioadei fertile , y este ultima zi a perioadei fertile , n este numarul de zile ale ciclului cel mai scurt si N este numarul de zile ale ciclului cel mai lung. daca acel contact protejat doar cu coitul intrerut a avut loc in afara perioadei fertile sunt spre 0 sansele sa fi insarcinata...daca in schimb a cazut in perioada fertila atunci fa ti un test la 7 zile de la intarziere...e bineinteles posibil sa intarzie si de la ovule...si ai warn pt ca nu ai editat...citeste te rog regulile...si mai ales respectale...bine ai venit pe forum...daca mai ai si alte intrabari nu ezita sa le pui... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|