|
Nu esti logat.
Tema curs festiv#1 2011-02-21 18:24:16
Tema curs festivsper ca nu mai este un alt subiect pe aceeasi tema, dar am si eu nevoie de o idee, o tema pt cursul festiv. anul asta termin facultatea si profesorul indrumator ne`a spus sa ne gandim la o idee pt festivitatea de incheiere, da nu imi vine nimic in minte. as vrea ceva care sa nu plictiseasca, sa fie distractiv, poate aveti vreo idee ceva Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #2 2011-02-21 19:34:47
Re: Tema curs festivsi eu termin anul acesta.dar la noi nu sa zis nimic de vreo tema anume tu unde termini? O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita..... Offline #3 2011-02-21 21:21:59
Re: Tema curs festivla bacau Ultima oara a fost editat de rosebunny (2011-02-21 21:24:52) Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #4 2011-02-21 23:28:37
Re: Tema curs festivaha. nu stiu ce sa iti spun. la noi nu se organizeaza asa. adik cu o tema pt festivitate. poate iti dau fetele vreo idee O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita..... Offline #5 2011-02-22 10:10:06
Re: Tema curs festivincearca sa legi tema de specialitatea pe care ai terminat-o pentru ca oricare alta..nu prea se "pupa" cu un curs festiv. asta doar daca tema nu e pentru petrecerea de seara, unde ai avea liber la imaginatie. dar cursul in sine cu inmanarea diplomelor si etc ar trebui, dupa parerea mea, sa se lege de ce ati facut voi in facultate. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|