|
Nu esti logat.
Cosuri de la anticonceptionale???? :(#1 2011-02-19 21:29:36
Cosuri de la anticonceptionale???? :(Buna seara tuturor.... Offline #2 2011-02-20 09:21:22
Re: Cosuri de la anticonceptionale???? :(Cred ca s-ar putea sa fie si de la ovare insa nu stiu sigur...te simti bine cu pastilele?Spune-i medicului sa iti recomande altcv Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline #3 2011-02-20 09:46:11
Re: Cosuri de la anticonceptionale???? :(ma simt bine cu pastilele, exceptand faptul ca simt ca m-am ingrasat putin, nu am alte efecte... luni ma duc sa vad..poate rezolv ceva... Eram aproape sigura ca anticonceptionalele o sa rezolve problema asta, nu ca o sa o agraveze.... Offline #4 2011-02-22 13:28:05
Re: Cosuri de la anticonceptionale???? :(Am fost la dermato si gineco, la dermato mi-a dat un unguent. si la ginecologie m-a trecut pe Yasmine...sper sa reactionez mai bine la cele noi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|