homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Incredere in partener-2

#20 2007-11-10 10:32:19

skumpi
Vizitator

Re: incredere in partener

mai u esti sigura k asta`i adevarata pb ? adika nu cumva e altceva la mijloc si el se foloseste d chestia asta k sa o termine cu tine ?
adika e prea ciudat sa`ti zica dintr`o data ... nu am incredere`n tine....nu esti ceea ce imi doresc..ca intr`un fel sau altu asta ti`a zis...
intrebarea mea e.. Este pt prima ta cand iti spune ca n`are incredere`n tine etc sau tema asta a mai fost dezbatuta d multe ori ? nustiu..u esti sigura k el te iubeste ?
oricum...treaba asta cu neincrederea are 2 taisuri...
Care sunt motivele pt care o persoana nu are incredere in cel/cea de langa el/ea ?
1. chiar nu are incredere pt s`au intamplat prea multe intr`o relatia...ma refer la lucruri negative... ( care , dupa cum zici k nu cazul tau )
2. el iti zice ca nu are incredere in tine dar de fapt in subconstientul lui e altceva ...el se subestimeaza...crede k e prea "mic " pt tine...k oricand ai putea sa`i dai papucii ...si atunci vine cu asta... :" n`am incredere in tine "
parerea mea...`

#21 2007-11-10 11:59:51

oana irina
New member
Inregistrat: 2007-08-23

Th1nkp1nk a scris:

ce i-a declansat starea asta? oana, voi ati avut pana acum o discutie serioasa despre VOI? doar asa poti afla care sunt asteptarile lui de la relatia voastra si ce il nemultumeste atat de tare. E cazul sa il provoci la dialog! Vei sti ce e de facut... si daca e timpul sa renunti la a te mai chinui sufleteste din cauza lui neutral

da, am mai avut discutii serioase, si imi spune ca tot ce vrea de la mine e prietenie si sinceritate. dar nimic din tot ce fac eu nu este suficient, cica mereu incerc sa il manipulez, sa ii ascund ceva. simt ca innebunesc, in ultimul timp totul era perfect ne simteam asa bine, pana dint-o data cand a inceput sa fie ironic, sarcastic mi-a zis ca se simte obosit ca e constrans pe toate planurile si a doua zi : "nu am incredere in tine" si acum nu vrea sa ne intalnim sa vb, nici macar la tel.
si da, skumpi asta cred si eu : ca e si vina mea pe undeva dar si el se subaprecieaza.
toata lumea mea,tot ce iubeam mai mult s-a afaramat.

#22 2007-11-10 12:54:37

skumpi
Vizitator

asta vrea...lasa`l...sa se linisteasca...eu sincer il intzeleg...lupta asta psihica ii face rau...e clar !
incearca sa`l lasi sa`si puna gandurile in ordine...sa se hotarasca ce vrea cu adevarat...dak mai vrea ceva..nu`l mai cauta ..lasa`l sa o faca el !
in modul acesta ai sa vezi ce vrea sigur fara sa te amagesti !
pune`te putzin in locul lui...doar partea cu neincrederea in sine si ai sa`ti dai seama, poate, ce zbucium e in sufletul lui !
ai rabdare...timpul le aranjeaza pe toate !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.