|
Nu esti logat.
Trichomonas#1 2011-02-20 13:33:04
TrichomonasBuna.Am si eu o nelamurire. Acum o luna am fost diagnosticata cu vaginita trichomonioasa. Mi s a recomandat un tratament ce consta in macmiror ovule-6,macmiror crema-eu si parternerul,spalaturi cu tantum rosa,6 la numar, flagyl pastile o cutie amandoi,adik 10 pastile eu,10 partenerul. Doctorul mi a recomandat dupa o luna sa revin pt refacerea analizelor,si in perioada tratamentului abstinenta de la contactele sexuale..Nu a trecut inca o luna si ma intreb daca e posibil sa se fi vindecat trichomonas?Se pot intretine relatii sexuale pana la efectuarea analizelor?Sau exista inca riscul existentei parazitului la unul din noi doi? Offline #2 2011-02-23 14:32:44
Re: TrichomonasDoar analiza iti poate spune cu siguranta daca infectia a trecut sau nu. Parerea mea este sa astepti sa refaci analiza .... Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|