homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere la nivelul articulatiei mainii

#1 2011-02-19 00:15:14

actzibild
New member
Inregistrat: 2008-10-16

durere la nivelul articulatiei mainii

de cateva zile am o durere la nivelul articulatiei mainii stangi care imi restrange aria miscarilor. de fapt e ca o intepatura, o senzatie de arsura si la nivelul tegumentului o usoara amorteala. ma doare atunci cand o misc, dar nu tot timpul, mai ales in timpul miscarii de extensie si atunci cand imi fac masaj. poate sa fie doar o inflamatie locala musculara sau sunt simptomele unui reumatism?artrita? daca ma poate ajuta cineva cu o parere as fi recunoscatoare:D

Ultima oara a fost editat de actzibild (2011-02-19 00:16:02)

om liber, tu vei iubi intotdeauna marea(Charles Baudelaire)

#2 2011-02-23 14:19:06

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: durere la nivelul articulatiei mainii

Cred ca doar un medic iti poate spune cu siguranta ce ai. Poate fi o inflamatie, dar la fel de bine poate fi si un reumatism articular... Numai un consult te poate lamuri.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2011-02-23 14:43:19

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

actzibild a scris:

de cateva zile am o durere la nivelul articulatiei mainii stangi care imi restrange aria miscarilor. de fapt e ca o intepatura, o senzatie de arsura si la nivelul tegumentului o usoara amorteala. ma doare atunci cand o misc, dar nu tot timpul, mai ales in timpul miscarii de extensie si atunci cand imi fac masaj. poate sa fie doar o inflamatie locala musculara sau sunt simptomele unui reumatism?artrita? daca ma poate ajuta cineva cu o parere as fi recunoscatoare:D

poate sa fie orice, daca nu iti trece curand mergi la medic.

#4 2011-02-23 16:57:17

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

actzibild a scris:

eu am fost diagnostica cu artrita la 14 ani...a fost groaznic...durere, umflare  supa daca persista mergi urgent al medic. Multa sanatate goodluck

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.