homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

YAZ

#1 2011-02-15 19:56:54

LALEXANDRA
Membru
Inregistrat: 2011-02-15

YAZ

sunt in a 3 luna in care i-au Yaz. Luna trecuta in timp ce luam ultimul rand de pastile am avut o scurgere asemanatoare cu menstruatia(luni) dar cand am ajuns la pastilele placebo mi-a venit ciclul normal (sambata). Luna aceasta am avut aceeasi problema in sensul ca mi-a venit acea scurgere Luni cand inca luam pastilele roz si sambata nu mi-am mai venit nimic, adica menstruatia, doar duminica am avut o scurgere usoara pana azi inclusiv dar nu poate fi considerat datotita cantitatii reduse menstruatie.Ieri mi-am facut un test de sarcina si a iesit negativ.Oare care este explicatie ? trebuie sa ma ingrijorez? tinand caont ca am intrebat si medicul inca de luna trecuta si mi-a spus ca e normal daca ciclul imi vine cand i-au ultima linie de pastile.

Ultima oara a fost editat de LALEXANDRA (2011-02-15 20:06:35)

#2 2011-02-24 10:36:36

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: YAZ

Medicul tau are dreptate. E normal sa apara unele mici sangerari peste folie in primele trei luni de administrare, pana se obisnuieste organismul cu pastilele. Nu te impacienta. Acea mica sangerare pe care ai avut-o, atata timp cat a aparut pe pastilele placebo, e considerata menstra, idiferent de cat de redusa a fost.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.