|
Nu esti logat.
Intarzierea menstruatiei#1 2011-02-18 19:58:59
intarzierea menstruatieibuna! am si eu o nelamurire.am inceput sa iau de de 2 zile pastilele Duphaston pt ca mia intarziat menstruatia. am fost la medic dar am uitat sa intreb cat timp sa iau. imi poate spune cineva cate zile sa iau? doctorita mia zis ca in cateva zile imi va veni si am uitat sa intreb cat trebuie sa iau. trebuie sa iau toata cutia care contine 20 de pastile sau iau doar pana in ziua cand imi vine . e pt prima data cand imi intarzie din cauza faptului ca am schimbat clima dar a fost si stresul mare. ms Offline #2 2011-02-18 22:19:56
Re: intarzierea menstruatieidaca iei 2 pastile pe zi iei 5 zile si abia dupa 3-4 zile dupa ce le=ai luat iti vine ciclul, vezi ca scrie si pe reteta cit trebuie sa iei. Offline #3 2011-02-24 16:01:21
Re: intarzierea menstruatieipe reteta scrie 20 de pastile, oricum vreau sa zic ca am luat 14 pastile si mia venit menstruatia. trebuie sa mai continuii sa iau pastilele, chiar daca mia venit? dar luna viitoare trebuie sa iau din nou?ms o zi buna Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|