|
Nu esti logat.
Par vopsit => sprancene vopsite?..-2#20 2011-02-23 20:33:22
Re: par vopsit => sprancene vopsite?..vopseaua dupa 1-2 saptamani deja se duce.. le-am avut eu vopsite. Ultima oara a fost editat de coraline (2011-02-23 20:33:40) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #21 2011-02-23 20:33:27
Re: par vopsit => sprancene vopsite?..black iti garantez ca iti cresc...macar accidental si tot iti mai cad cateva sparncene in timp...erai cheala demult Offline #22 2011-02-23 20:43:24
Re: par vopsit => sprancene vopsite?..si eu sunt satena si ma vopsesc blonda, dar sprancenele nu mi le-am facut niciodata blonde (asa mi-a zis cosmeticiana... mai ales ca se poarta spranceana un pic mai inchisa ca paru) dar mi le fac mereu maro si se vede foarte bine in schimb daca vrei sa faci din saten blond, sprancenele trebuie sa mergi la saloanele care fac asa ceva ca multe nu fac pentru ca nu folosesc oxidant pt deschidere si nu iti iese... cauza pt care nu folosesc e ca afecteaza ochii Ultima oara a fost editat de Violete.Purpurii (2011-02-23 20:44:54) Offline #23 2011-02-23 22:20:46
Re: par vopsit => sprancene vopsite?..nu m-am suparat, Doamne fereste zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #24 2011-02-23 22:24:13
Re: par vopsit => sprancene vopsite?..cam da black Offline Publicitateloading...
#25 2011-02-23 22:39:21
Re: par vopsit => sprancene vopsite?..ok, stau cu ele asa, oricum nu era necesar, dar vroiam sa vad si eu cum imi sta ms zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #26 2011-02-23 22:56:49
Re: par vopsit => sprancene vopsite?..
nu decolorezi nimic , vopseaua oricum pigmeanteaza firul de par deci il coloreaza , iti alegi o nuanta si le vopsesti simplu , atat. Ultima oara a fost editat de You_and_Me (2011-02-23 23:31:47) ..be the best ...fuck the rest )) Offline #27 2011-02-23 22:58:36
Re: par vopsit => sprancene vopsite?..da, mersi zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #28 2011-02-24 00:16:39
Re: par vopsit => sprancene vopsite?..de obicei daca culoarea parului este inchisa, se recomanda ca sprancenele sa aiba culoare mai deschisa decat parul cu maxim 2-3 tonuri. daca parul e blond, regula se schimba: sprancenele trebuie sa fie cu maxim 2-3 tonuri mai inchise decat culoarea parului dupa vopsit. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #29 2011-02-24 00:44:39
Re: par vopsit => sprancene vopsite?..
Corect am uitat sa mentionez treaba asta ..be the best ...fuck the rest )) Offline #30 2011-02-25 05:38:10
Re: par vopsit => sprancene vopsite?..si eu imi vopsesc sprancenele (chiar daca sunt satena, sprancenele mele sunt rare si deschise si vopsite se vad super bine.. dar nu negru.. ca as arata strange:) ) si mi le si tund cand le dau forma si le pensez..deci cresc.. mama lor. mi-am vopsit si genele dar nu mai repet experienta.. nici nu s-a vazut mare schimbare si mi-era si frica sa nu-mi intre in ochi.. vopseaua era pt gene/sprancene dar oxidantul nu.. era mai puternic.. deci raman la mascarra . Nu arata deloc superficial, doar ca dupa cateva spalari pe ochi se cam duce vopseaua... www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|