homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere brat

#1 2011-02-24 17:37:34

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Durere brat

Postez aceasta intrebare pt mama mea.
De 2 luni de zile o doare bratul drept. Durerea a debutat la o miscare mai brusca a mainii (m-am gandit ca e entorsa, dar nu trece nicicum). Din cate a incercat ea sa-mi explice, la inceput a fost o durere surda. De cateva saptamani e intensa, si mai nou are o senzatie de arsura pe oasele din antebrat. Doare cand o misca, uneori pana la umar, alteori doar antebratul. Spune ca nu e de la muschi, pt ca atunci cand apasa nu simte nici un disconfort inafara de cel intern.
Ca si tratament (bineinteles ca nu a fost la doctor inca) a luat Ketorol pastile si unguent Diclac.

Incerc sa o conving sa mearga la doctor, deci va rog sa nu mai insistati cu chestia asta (stiu ca e cel mai bun raspuns pe care l-as putea primi). Nu vreau un tratament, vreau doar sa aflu cam ce ar putea fi smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#2 2011-02-24 19:00:01

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Re: Durere brat

yoyo aceeasi problema o are sotul meu , la el e datorita faptului ca a ridicat o greutate imensa , a simtit atunci ca o arsura langa cot , si de atunci in doare mai ales cand strange pumnul , noi am fost la doctor si a scpus ca poate are ligamentele muschiului fisurate  nustiu cam ciudata descrierea , nea recomandat sa facem un eco la brat si ia dat calmante

diferenta e ca la sotul meu chiar credem ca e de la muschi , la mama ta chiar nu cred ca avem cum sa ne dam seama fara sa faca investigatiile necesare

fa tot posibilul si convinge-o

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-02-24 19:03:23)

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#3 2011-02-24 19:00:14

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

reumatism,vreun pui de osteoporoza?
fara medic,oricum nu avem de unde sti!

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#4 2011-02-25 08:09:55

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Multumesc de raspunsuri smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.