am citit azi o perla,de nu pot sa ma mai opresc din ras.
am dar search si nu am gasit un topic de perle, in cazul in care exista imi cer scuze si cer stergerea topicului
reproduc textul :
1.''Etalonul de frumusete popular rom?nesc este : parul si ochii negri, tenul alb si mustata blonda. In cantecele populare auzi adesea comparatia parului cu pana corbului, a ochilor cu murele, a mustatii cu spicul graului..Poate tocmai de aia i-a impresionat pe romani (Nota: aici se refera la romanii din Imperiul Roman) parul negru si mustata galbena, pentru ca sunt foarte rare la acelasi individ, sau cine stie din ce alt motiv, cert e ca reprezinta un ideal de masculinitate in vizionea populara romaneasca dupa modul in care se repeta ca un leitmotiv in balade si cantecele populare. Dumneata nu ai facut Miorita in scoala?''
alta :
2.''Cu ignore nu prea merge. In trecut am pus si eu pe ignore cativa useri, insa am constatat un lucru interesant: eram mult mai curios sa vad ce scriu cei care erau pe ignore, decat ce scriu ceilalti.''
3."Detesticularizare =Totalitatea proceselor de micsorare si de zbarcire a organelor genitale masculine.''
4.''cea mai apasatoare amintire a fost atunci cand am agatat in Amsterdam "o tipa". s-a apucat sa-mi faca un oral si cand era im mijlocul actiunii am tras-o de par si i-am smuls peruca.... ce moaca avea.... dupa ceva negocieri a continuat, si chiar m-am simtit mai bine decat cu o ffemeie. in continuare sunt heterosexual, a fost singura experienta de genul ala.''
si raspunsul unui alt user : ''si dupa aia cand te-ai intors in tara ai inceput deoadata sa-i privesti cu alti ochi pe colegii de la serviciu, pe portar, pe sofer si pe nea Marian administratorul''
Ultima oara a fost editat de b4rbie (2011-02-25 16:59:54)