homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Apreciere din partea partenerului-3

#39 2011-02-19 13:46:27

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Re: Apreciere din partea partenerului

Cam asa ceva lol

#40 2011-02-19 13:47:33

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Eu nu mai zic nimic, a meu lasa de toate peste tot, da' imi reproseaza mie ca nu strang dupa mine lol i-am zis ca eu imi permin pt ca eu fac (,) curat! rotfl

#41 2011-02-19 13:48:37

Jacqui
Platinum member

Asta cu chiloti chiar e scarbos, mii a lasat odata si mai ca ii tranteam in bors

#42 2011-02-19 13:53:13

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

s-a inventat cosul cu rufe totusi

#43 2011-02-19 14:06:02

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

lenea e mare cucoana lol

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

Publicitate

loading...

#44 2011-02-19 14:51:57

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Nu cred ca e vb de lene.. e vb ca te vede pe tine ca strangi si tot strangi si se gandeste ca e ok sa isi arunce hainele pe unde apuca...
Si noi avem discutii pe tema asta... el imi atrage atentia ca am uitat cana de cafea in birou si ca i-am facut dezordine in birou ( in sensul ca am o punga cu fimo si alte chestii pe birou ) dar ce face el nu vede... si asa ne luam la cearta.
Azi l-am intrebat de cate ori a dat cu mopul in casa... raspunsul a fost: o data ( intr-un an si jumatate ).
Si nu ca as vrea ca el sa dea cu mopul, dar as vrea sa pastreze curatenie.
Am o masa din sticla neagra si imi place sa o vad asa goala, cu o vaza alba in mijloc.... ei bine nuuuuuuu... trebuie sa isi intinda laptopul, 3 pixuri, 100 de hartii pe care sa scrie, 7 telecomenzi si uneori isi uita spray-ul de picioare neutral

Na! Ca ma apuca si pe mine acum!!!

Ultima oara a fost editat de love_t (2011-02-19 18:28:37)

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#45 2011-02-19 18:11:27

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

love  lol

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#46 2011-02-19 18:17:46

Jacqui
Platinum member

loveee lol
mie nu-mi vine sa cred lol azi am ajuns acasa...erau vasele spalate si dat cu aspiratorul, doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ptiu, ptiu rotfl

#47 2011-02-24 21:53:38

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Am vrut sa scriu ceva la subiectul asta inainte sa 'dispara' dar nu am apucat.

Referitor la critici: nu stiu daca ati observat dar in viata in general e mult mai simplu sa critici decat sa lauzi. chiar si pt aceeasi chestie. iau exemplu din sfera gospodareasca: mama are niste idei fixe de bucatarie printre care sa nu lasi mizerie in chiuveta sau firmituri pe masa. In principiu m-am invatat sa adun tot dar se mai intampla sa uit sau sa nu am chef sa culeg unica bucatica de morvoc ramasa stinghera in chiuveta. In mod clar o vedea si tinea neaparat sa arunce o critica de genul 'ti-am spus de o mie de ori sa ...'. dar niciodata cand chiar faceam operatiunea pana la capat si curatam tot, nu a zis 'bravo, ce frumos ai curatat tot."
Si exemple sigur mai stiti si voi. 

De cand convietuiesc cu prietenul am constatat cat e de important sa te obisnuiesti cu tabieturile / ideile fixe / obiceiurile celuilalt ca sa nu o tinem intr-o cearta 24/7. E clar ca nimanui nu-i convine sa vina cineva si sa-i dea peste cap tot stilul de viata, dar aici intervin compromisurile. Inteleg, Emilya, ca te enerveaza cand el iti scoate ochii ca n-ai spalat cana dar cu siguranta si el are cel putin un obicei care te scoate din sarite. (poate ca ai scris dar nu-mi amintesc acum). Asa ca poti sa-i spui: "cum imi las eu cana murdara prin casa, asa lasi si tu capaculde la toaleta ridicat" (exemplu la intamplare.
Fa o intelegere cu el: daca el incearca sa remedieze ceea ce te streseaza pe tine la el, fa si tu un efort sa-ti speli cana la timp, macar din 2 in 2 zile si asigura-te ca observa wink

Si eu am un fix cu vasele dar numai pe teritoriul bucatariei. Adica daca gatim si/sau mancam in bucatarie, imi place sa strangem si sa spalam si sa curatam tot imediat dupa, nu sa lasam bucataria murdara si in dezordine pana nu stiu cand. Dar daca mancam in camera pe care o farfurie sau castron (un desert, un fruct), nu ma deranjeaza prea tare sa ramana cate un singur vas pe acolo pana mergem la bucatarie.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#48 2011-02-24 21:54:19

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

prost moment sa "reinvie" topicul rotfl scuze de off tongue

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#49 2011-02-24 22:07:05

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Da? Scuze, n-am stiut. Da care-i faza? Ca sterg daca trebuie...
Pe mine m-a atras cand l-am citit acum cateva zile dar n-am avut timp atunci sa scriu ca tocmai revenisem dupa cateva zile si am citit rapid ce s-a mai scris de cand am intrat ultima oara.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#50 2011-02-24 22:15:24

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

aaa nuuuu era vorba de discutiile de la members tongue nici o legatura cu ce ai spus tu tongue

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#51 2011-02-26 05:41:35

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

x_ynna a scris:

Nu ti-a zis sa scoti ficateii din cuptor, u ai uitat si a luat casa foc.

Eu am patit.. acum vreo 3-4 ani.. a venit mama-sa la noi si a facut sarmale, le-a pus pe foc si s-a grabit sa plece. mi-a zis sa ma mai uit, sa adaug apa, sau macar sa le iau de pe foc peste o ora. de unde? ca am adormit asa linistita lol si nici nu m`am trezit pana nu a venit F acasa si casa plina de fum lol

hjarta

#52 2011-02-26 09:34:27

Jacqui
Platinum member

rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.