homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

CHIRURGIE PLASTICA sau DIETA?-2

#20 2008-03-18 18:08:05

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

Re: CHIRURGIE PLASTICA sau DIETA?

yup,dead is right... dar parca dupa aia faci sport mai cu placere cand vezi ce bine arati... eu n-am chef de sport cand ma vad cum sunt acum,k ma gandesc ca dau jos shuncile la pastele cailor...

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#21 2008-03-18 21:01:16

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

eu daca as stii ca raman asa fara eforturi as face si lipo ...da oricum dieta tot trebuie sa tii daca nu vrei sa te faci la loc...deci vrei nu vrei tot la dieta ajungi

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#22 2008-03-18 21:15:27

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

corii a scris:

daca as avea bani chiar maine m-am duce si mi-as face toate operatiile necesare ca sa arat bine. dar n-am bani, asa ca merg la sala si o las mai usurel cu mancarea smile

bravo....asa  ar  trebui  sa  faca  toata  lumea  indiferent  daca  are  sau  nu  bani ...  cel  putin  io  una  nu  mi'as  face    operatie  decat  dc  ar  trebui  sa  modific  forma  nasului..in  rest, pt  greutate  chit  k  as  da  si  noaptea  din  picioare, dar  n'as  apela  la  operatie

#23 2008-03-19 16:59:52

nannasina
Full member
Inregistrat: 2007-06-09
Site

lool smile atunci ar fi bine sa nu avem bani, none of us, sa ne miscam tartitzuca ca sa scada mai cu talent...

auziti, dieta ca dieta, liposuctia si ea, dar de pastilele de slabit ce parere aveti?

Did Mohammed really move the mountains/ Or was it just PR?

#24 2008-03-19 17:52:00

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

nu te ingrasi dupa ce le-ai oprit?nu au nush ce efecte secundare?adik sa faca ceva cu hormonii p acolo,asa nasol... nush dak is prea bune... cat costa o liposuctie? tare mi-as face,cand ma vad in oglinda imi vine sa plang

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

Publicitate

loading...

#25 2008-03-21 17:24:43

navamalyka
New member
Inregistrat: 2008-03-17

eu iau some sort of pastile, dar nu sunt pt slabit... iau niste pastile cu drojdie de bere, si ma simt ok smile cica scad nivelul de gaze - eu le iau pt ten, dar efectele secundare sunt super benefice big_smile

#26 2011-02-27 10:28:31

ana_maria_1
New member
Inregistrat: 2011-02-26

Eu as incepe sa slabesc si la sfarsit, cand nu mai pot slabi, daca mai este putin, sau daca mi se lasa pielea, as apela la chirurgie estetica. Caci, daca cum spui tu, iti place sa mamanci, chiar daca faci lipoaspiratie, te poti ingrasa. De fapt, lipoaspiratia doar modeleaza, nu slabeste. Si in nici un caz 30 kg.

#27 2011-02-27 10:55:45

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Topicul asta imi lasa un zambet amar asa... Impresia generala pe care mi-o lasa e ca prea multe fete (multe tinere, de altfel) au luat in brate principiul "Si cu sula-n *** si cu sufletul in rai". Ceea ce nu se poate. La 16 ani sa te gandesti ca vrei sa faci o liposuctie fiindca esti prea pofticioasa?
Zilele trecute chiar am auzit o prezentatoare zicand ca nu exista "nu pot" sa slabesc, exista nu vreau. Si ma refer la majoritatea cazurilor, nu la cele cu o cauza de sanatate.
Exista nutritionisti, exista sala, exista jogging (cel mai ieftin si de efect). Daca intr-adevar vrei sa slabesti, slabesti.

Citeam la un moment dat un articol foarte interesant intr-o revista in care se spunea, printre altele, ca metabolismul omului nu s-a schimbat in ultimele mii de ani. Oamenii nu erau grasi inainte fiindca stilul de viata ii forta sa depuna mult efort fizic. Acum suntem sedentari si mancam mai mult si mai prost decat o faceam inainte. efectul il vedem si e lesne de inteles. Foarte mult din ceea ce mancam nu e necesar corpului.

E greu sa slabesti, recunosc. Iti trebuie multa motivatie si ambitie sa rezisti pe parcurs, dar se poate. Eu una sunt anti-diete. Cel mai sigur mod de a slabi e de a-ti schimba regimul de viata per total si definitiv. Nu numai ca slabesti, dar avantajele sunt mult mai multe si se reflecta in starea de spirit, in sanatate, etc.

Poor is the man whose pleasure depends on another

#28 2011-02-27 11:16:05

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

cand vad fete tinere care se gandesc la 16 ani la liposuctie imi vine sa imi iau campii...pai daca nu faceti la varsta asta miscare si nu aveti vointa sa mancati sanatos cand mama naibii, la 40 de ani cand iti plang copchiii pe langa tine si tre sa ai grija de o casa, cand ai un barbat care tre sa manance si el? http://forum.slabute.ro/images/xsmilies/emot101.gif
Ce bine ar fi daca ar exista o pastila pe care s-o inghiti si sa te slabeasca 30 de kile si eventual sa poti baga in tine ca-n tanc dup-aia si sa nu se vada...ar fi plina lumea de oameni trasi prin inel. Da realitatea e ca daca stai cu fundu pe scaun si te lamentezi ca vaaaaaaai ce grasa sunt si vaaaaaaai ce bine ar fi daca as fi slaba as sanse sa ajungi SI MAI GRASA. Nu vreau sa fiu agresiva si imi pare rau daca sunt dar mi se pare grav, repet, sa vad fete la o asemenea varsta gandindu-se la asemenea tampenii. Da apelezi la liposuctie daca te-ai sacut cu un defect pe care tu personal nu il poti remedia, nu atunci cand solutia e in mainile tale da ti-e prea lene sa faci ceva.
Ganditi-va fetelor ca nu va mai intalniti cu metabolismul pe care il aveti acum si e sincer pacat sa nu profitati, pun pariu ca la 16 ani daca ai putin grija la alimentatie si te misti macar 30 de minute pe zi (nu vorbesc aici de spaima generala cu mersul la sala, chiar si mers pe jos 30 de minute/zi) se vede imediat, fara infometare, fara pastile si mai ales fara liposuctie care, in caz ca nu stiati, e o OPERATIE cu riscurile aferente oricarei operatii

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#29 2011-02-27 12:18:26

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Adevarul e ca noi ca popor avem niste obiceiuri alimentare ceva de speriat. N-am mai vazut popor, pe unde am umblat care sa manance atata paine si cartofi si sa bea atatea sucuri chimice ca noi. (Probabil americanii, dar acolo n-am fost sa vad).
Am vrea sa fim si cu shaorma in burta si cu cola prin ficat si cu 50 kg pe cantar. Se poate dar sunt f putine cazurile in care o persoana ramane slaba cu asemenea regim. Care oricum nu e sanatos pentru celelalte parti ale corpului.

De acord cu fetele ca e aberant sa-ti doresti o liposuctie la 16 ani, cand - daca nu ai probleme grave de sanatate, poti slabi in mod sanatos, schimbandu-ti stilul de viata. O fi greu, dar tu trebuie sa hotarasti la ce tii mai mult: la un corp frumos cu anumite limitari alimentare sau la cartofii prajiti si sucurile zilnice.

Liposuctia e o solutie de moment care desi te poate scapa de cateva kg, nu te impriedica sa le pui la loc daca iti reiei obiceiurile alimentare.

Nu sunt deloc impotriva op. estetice, sunt chiar pro, dar cu motive foarte bine intemeiate (nu lenea). Chiar mi-as face anumite interventii dupa o eventuala nastere (daca ar fi cazul) - de ex. mi-as reface sanii sau ce-ar fi de refacut si nu se poate rezolva prin dieta.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#30 2011-02-27 12:39:48

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Emilya  applause  applause  sunt total de acord cu ce ai spus.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.