|
Nu esti logat.
Migrene#1 2011-02-23 14:48:49
migreneBuna ziua, as vrea sa va mai retin atentia cu o problema veche a mea.Sufar de migrene de 10 ani, si indiferent ce as lua nu cedeaza, am incercat toata gama de analgezice de pe piata si nici unul nu are efect.Daca au avut, a fost pe perioade scurte.Migrenele sunt fara aura si se manifesta, o data de doua ori pe luna.Un episod este sigur inainte de ciclu, altul cand ma supar tare sau cand ma bucur mult.Iau anticonceptionale Yasmine, ca tratament de substituie hormonala a lipsei menstruatiei datorate unui microadenom hipofizar.Mai iau antidepresive Velaxin, de cateva luni, inainte de acestea am luat 3 ani Paluxetil (tot antidepresiv), depresie care am facut-o dupa ce am nascut. Offline #2 2011-02-23 14:56:06
Re: migreneIn primul rand, ai discutat cu medicul tau psihiatru daca exista vreo interactiune intre antidepresiv si Yasmin? Offline #3 2011-02-23 14:57:37
Re: migreneLas link doctoressei. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2011-02-23 15:00:57
Re: migreneDa, medicul psihiatru stie ce tratament urmez, migrenele nu sunt de la ele, acum 10 ani nu luam nici un tratament si tot le aveam. Offline #5 2011-02-23 19:59:47
Re: migrene
Nici nu s-a gindit nimeni ca ai migrene de la contraceptive ci ca antidepresivele pe care le iei ar putea scadea efectul contraceptivelor... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2011-02-24 11:06:37
Re: migreneBuna ziua! Da e posibil insa nu as avea o explicatie pentru restul anilor in care nu am avut nici un tip de tratament si migrenele ca la ele acasa..Totusi imi puteti recomanda alte analgezice in afara celor pe care le-am luat ( mig, nurofen, solpadeine, paracetamol sinus, antinevralgic p,algocalmin), totusi cred ca mai este ceva ce nu am incercat pana acum. Offline #8 2011-02-27 09:25:05
Re: migreneMultumesc, pe asta chiar nu il incercasem, sper sa functioneze. Offline #9 2011-02-27 17:24:49
Re: migrenedaca nu trece cu asta mai sunt si altele mai puternice dar trebuie sa ti le dea medicul...eu am cefalee migrenoasa de o luna si tot n-am scapat de crize(dureri f puternice care te ghemuiesc,dureaza si 20-30 min),inainte aveam 3 pe zi acum doar una....nici nu mai stiu cum e sa nu te doara capul.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|