|
Nu esti logat.
Virgina ...risc de sarcina?#1 2011-02-27 17:40:26
virgina ...risc de sarcina?va rog sa nu radeti de mine ,sunt virgina, doar m=am jucat putin cu prietenul, el a ejaculat afara,s-a sters dar apoi m-a atins fara sa bage degetul...e vreun risc?dk a ramas sperma pe mana? el zice sa stau linistita pt k nu se intampla nimic dar sunt speriata, urme de sangerare nu am avut deci nu m-a dezvirginat Offline #2 2011-02-27 18:56:11
Re: virgina ...risc de sarcina?nu se intampla nimic,dar ai grija si cu joaca asta sa nu te atinga cu mainile murdare,de sperma etc.Sa fiti atenti si curati pe maini,sa nu existe transfer de fluide-secretii de la unul la celalalt. Offline #3 2011-02-27 20:08:12
Re: virgina ...risc de sarcina?MULTUMESC MULT! simt ca incep sa devin paranoica...park ma dor sanii si am ameteli...sunt constienta ca nu am cum sa fiu insarcinata. multumesc mult pt raspuns Offline #4 2011-02-27 20:12:02
Re: virgina ...risc de sarcina?nu e nimic,informeaza-te si tu pe net,sunt o groaza de site-uri acum.Daca esti in perioada de crestere e normal sa te doara sanii,iti cresc ,ameteli din cauza lipsei de fier,trebuie sa ai grija la alimentatie. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|