homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie ciudata

#1 2009-09-05 10:09:30

Pustiks
New member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-07-21

menstruatie ciudata

Buna fetelor!
Am si eu o problema. Imi vine menstruatia regulat la 28 de zile, ma tine 7 zile ca si pana acum, dar imi curge foarte putin. Luna trecuta intr-o singura zi am folosit absorbant, in rest era suficient un protej-slip pe zi. Dupa ce mi-a trecut am ramas cu o durere usoara la sanul drept. Acum vad ca mi-a venit din nou, la 28 de zile, dar iarasi curge foarte putin, iar sanii ma dor in continuare. Cineva zicea ca e din cauza progesteronului care are valoare prea mare sau prea mica. Acum 3 luni am facut analizele hormonale si era totul bine. Cred ca s-a dereglat ceva intre timp.
A... sa nu uit de vreo 2 saptamani a aparut si o secretie alba cu mancarime. Tot am impresia ca e din cauza ca nu s-a curatat bine vaginul la menstruatie.
Stiu ca trebuie sa merg la dr, dar acum e in concediu si nu stiu ce sa fac ca sa-mi vina si mie asa cum ar trebui. Aveti vreun sfat, va rog?

Ultima oara a fost editat de Pustiks (2009-09-05 10:15:01)

#2 2009-09-05 12:48:16

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: menstruatie ciudata

contacte cu risc ai avut?
secretia aceea nu are legatura cu menstra ci indica o probabila infectie
nu ai ce sa faci pana nu mergi la medic

#3 2009-09-05 17:50:04

Pustiks
New member

Noi incercam sa facem un copil acum si nu ne protejam, dar sotul a fost plecat cateva luni si dupa ce a venit el au inceput sa apara menstruatiile astea ciudate. Secretia a aparut cam la o luna dupa ce a venit el. Ma gandesc ca e candida pentru ca am avut exact inainte sa plece el si am facut tratament, dar poate la el nu a trecut. Problema care ma deranjeaza acum e menstruatia asta care parca mai mult nu e decat e. Mentionez ca am facut si test de sarcina, e negativ.
Multumesc pentru raspuns, lady in black.

#4 2009-09-06 20:27:50

Dr. Istrate
New member
Inregistrat: 2009-07-14

ar fi foarte bine sa-ti faci o cultura vaginala... pt orice eventualitate. dureri pelvine ai?

#5 2009-09-06 20:32:20

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

apropo de menstra ciudata... luna asta mi-a venit foarte, foarte putin. M-a tinut 4 zile (acum sunt in a 4-a, am doar protej-slip daca are vreo relevanta) doar foarte redus cantitativ...
care ar putea fii motivul? are legatura ca am fost la mare? mi s-a mai intamplat asa o data, acum 3 luni..

in general nu-mi curge mult, dar acum parca a fost cam prea putin?

Ultima oara a fost editat de delyutza* (2009-09-06 20:33:56)

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

Publicitate

loading...

#6 2009-09-08 17:42:13

Pustiks
New member

Dr. Istrate a scris:

ar fi foarte bine sa-ti faci o cultura vaginala... pt orice eventualitate. dureri pelvine ai?

Inainte cu cateva zile de menstruatie am simtit unele intepaturi usoare, dar atat. O sa merg la medic saptamana viitoare sa fac un control si o cultura vaginala.

#7 2009-09-23 14:32:53

Melania_Mely
Full member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2009-04-17

Buna fetelor.Nu sunt asa noua pe acest forum insa nu am mai scris demult,dar asta nu inseamna ca nu am citit ce ati mai scris voi pe aici.
Acum revin cu acest mesaj pentru ca ma confrunt cu o mica problema si pana am sa ajung la doctor vreau sa stiu cum sta treaba.ideea e asa..iau AC marvelon28 din luna mai a acestui an.Totul bine si frumos nu am avut nici o problema cu el..se parea ca il tolerez foarte bine.Insa de vreo 3 luni am observat ca desi menstruatia ma tine 3 ziulici e destul de abundenta si cu cheaguri de sange.Nu m-am prea alarmat de atunci pentru ca eu inainte foloseam OB si nu prea imi dadeam seama, dar am inceput sa folosesc absorbante si aici se observa diferenta, trebuie sa le schimb mult mai des si e mult mai abundent.Mi-am facut ceva analize si am lipsa mare de fier...desi culmea iau si cele 7 pastilute inactive spre deosebire de alte persoane, care cica contin fier.Va rog daca sunteti amabile sa imi raspundeti. O zi buna

Everything has its beauty, but not everyone sees it.
Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png

#8 2009-09-23 15:33:20

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

nu stiu ce intelegi tu prin abundenta (de cate ori schimbi tamponul pe zi?) dar faptul ca e cu cheaguri nu constituie o problema...

happy with him...inlove with him...puss

#9 2011-02-26 13:17:31

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

nu e un pic ciudat ca am menstra foarte abundenta 2 zile si apoi inca 5 zile doar spotting? hmm

#10 2011-02-28 10:37:53

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

ceva de genul am si eu. nu cred ca e ciudat, fiecare are propria "schema", sa zic asa smile.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.