|
Nu esti logat.
Anticonceptionale pt chisturi ovariene#1 2010-02-03 18:55:58
anticonceptionale pt chisturi ovarienebuna seara! mi s-a descoperit un chist ovarian de 3 cm si mi-au fost prescrise ac diane35, fara a mi se face alte analize decat ecografia si cateva intrebari puse de medic. intre timp am aflat de la mai multe persoane ca nu sunt chiar asa de bune aceste ac... va rog sa ma lamuriti si sa-mi spuneti va rog daca trebuie sa urmez acest tratament sau nu! precizez ca pana acum nu am luat ac am 28 de ani si intre timp am de ceva vreme si candida de care incerc sa scap cu flucovim si ovule intravaginale(la sfatul medicului, bineinteles)! va rog foarte mult sa ma ajutati sa iau o decizie! Offline #2 2010-02-03 19:00:11
Re: anticonceptionale pt chisturi ovarienestefi ...in ceea ce priveste AC.urile...acestea sunt bune pentru chistul ovarian... de fapt acesta este primul pas in tratarea chistului ...daca nu merge asa se intervine chirurgical... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2010-02-03 20:25:37
Re: anticonceptionale pt chisturi ovarienemultumesc x_ynna!adevarul e ca nici medicul nu mi-a zis daca tre sa le iau in paralel avand in vedere ca mi-a prescris ambele tratamente. indoiala mea cea mai mare consta in privinta ac diane 35... am auzit destule pareri negative despre diane35 si nu as vrea sa risc... sau sa mai incerc alt medic, sau... nici eu nu mai stiu ce sa fac... Offline #4 2010-02-03 21:07:19
Re: anticonceptionale pt chisturi ovarienenu cred sa fie pb daca le iei in paralel...cel mult poti sa faci cum te-a sfatuit x_ynna, sa termini tratamentul pentru candida inainte si sa vezi cum te simti, si apoi sa incepi pastilele Offline #5 2010-02-03 21:56:11
Re: anticonceptionale pt chisturi ovarienestefi din cate stiu eu diane chiar sunt pentru asa ceva...adica au ca prim scop vindecarea si apoi contraceptia... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline Publicitateloading...
#6 2010-09-09 18:31:21
Re: anticonceptionale pt chisturi ovarieneBuna stefi...si eu am descoperit acum un an si jumatate un chist de aprox 5 cm la ovarul stang si mi s-au prescris AC Melleva 35...am luat o perioada melleva, apoi am fost la control si chistul era la fel de mare, am inceput trat cu diane35 si acelasi rezultat....acum de 5 luni iau yasmin si ma simt mai bine, ma speriasem inainte ca imi crescuse putin chistul chiar si cu AC...am incercat sa intrerup o luna tratamentul cu yasmin si m-au luat durerile, nu cred ca e o idee prea buna...macar daca nu vrei sa ajungi la operatie cu AC poti tine chistul sub control...eu in paralel incerc acum un tratament naturist cu produse apicole, ma cam doare stomacul de la el dar sper sa dea rezultate..o sa ma duc la control sa vad cum stau cu chistul si va tin la curent...appo...daca stie cineva un tratament naturist pt micsorarea chistului macar i-as ramane recunoscatoare, poate da rezultate..sunt dispusa sa incerc orice inainte sa ajung la operatie...va multumesc anticipat! si as aprecia si parerea doctoressei, daca ma sfatuieste sa ma operez sau sa mai astept Offline #7 2010-09-09 23:34:21
Re: anticonceptionale pt chisturi ovariene
eu am auzit k ceaiul de cretisoara ar fi bun pt chisturi ovariene...dai o cautare pe google Offline #8 2011-01-13 13:55:29
Re: anticonceptionale pt chisturi ovarieneBuna! Eu am 8 chisturi pe ovarul drept dintre care unul mi s-a spart. Nu stiu exact ce dimensiunea a avut, parca 3,5 cm. mi s-a recomandat Diane-35 timp de 3 luni, 12 inejectii cu gentamicina si flamexin. Doctorul mi-a spus ca nu am voie sa intretin relatii sexuale iar eu nu l-am intrebat cat timp...eram prea speriata de ce auzeam . Acum...va intreb pe cele care ati avut..sau stiti cat de cat despre tipul acesta de problema. 3 luni nu am voie sex sau perioada aceea in care am facut injectiile si am luat flamexinul, adica...aproape 2 saptamani ? Offline #9 2011-01-21 09:18:07
Re: anticonceptionale pt chisturi ovarieneBuna, Offline #10 2011-02-28 14:19:24
Re: anticonceptionale pt chisturi ovariene
Eu stiu niste produse naturale care au ajutat o cunostinta sa scape intr-o luna de un chist ovarian.Daca doresti sa afli mai multe scrie-mi pe adresa de mail:ernstcsilla@yahoo.com si vei primi mai multe informatii. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|