homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna ziua!

#1 2011-02-27 15:47:45

Lorry_87
Membru
Inregistrat: 2011-02-27

Buna ziua!

Buna fetelor, sunt noua pe forum..am  niste probleme, pe care nu stiu cum sa le rezolv, de aceea m-am gandit sa va intreb pe voi prima data. sa o iau cu inceputul: sapt asta am fost la un medic endocrinolog pt a-mi depista cauzele hirsutismului, mai bn zis fire de par pe fata, nu f evidente, dar se vad..mi-a dat sa fac niste analize, m-a intrebat care a fost ultimul meu ciclu menstrual, i-am zis ca a fost pe 17 feb, si a scris pe foaie CM = 17 feb. insa acum vine problema..azi pe 27 feb am inceput sa am din nou o scurgere usoara, stiu ca nu este normal, dar in primul rand vreau sa stiu daca acest lucru influenteaza interpretarea analizelor, pt ca maine ma gandeam sa mi le fac la laborator pe cele gratuite.  si m-as bucura tare mult sa aflu daca aceste analize imi vor arata si de ce am avut ciclu menstrual de 2 ori in aceasta luna. medicul endocrinolog mi-a spus ca aceste analize se pot face oricand, dar sunt speriata pt ca s-ar putea ca analizele sa iasa prost din cauza ca mi-a venit de 2 ori ciclu.. mi s-a mai intamplat sa imi vina de 2 ori pe luna, insa la inceputul si la sf lunii, nu dupa cateva zile imediat. nu iau niciun fel de pastile, iar gravida nu sunt. astept raspuns daca cineva ma poate lamuri, si ce as putea sa fac? sa ma duc sa-mi fac analizele maine? analizele sunt strict dependente de prima zi a ciclului menstrual?

#2 2011-02-27 17:48:25

Lorry_87
Membru

Re: Buna ziua!

nu stie nimeni sa raspunda la intrebarea mea?

#3 2011-02-28 01:04:53

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Lorry_87 a scris:

nu stie nimeni sa raspunda la intrebarea mea?

ba eu zic ca cel mai bine stie sa raspunda medicul tau endocrinolog, care de altfel a spus ca poti sa faci analizele oricand, nu?

mai mult decat atat ce raspuns vrei sa primesti? mai ales ca nu ai spus despre ce analize este vorba.

oricum, trebuie sa ai incredere in medicul tau. daca el a zis ca poti sa faci oricand analizele, cu siguranta stie despre ce vorbeste. eu asa cred.

#4 2011-02-28 06:35:16

nataroman
Full member
De la: Utopia
Inregistrat: 2010-07-08

Din ce spui tu...exista niste dereglari hormonale...Hirutism am si eu de ceva timp. Am ajuns sa imi tai firele de par de pe barba pentru deja devin inestetice. Se observa...
Cat despre ciclu...mie imi vine tot aiurea, la 24 de zile, la 26, la 22...cand are chef! Doua zile sangerez, doua pauza si pe urma iar sangerez.
Eu am probleme tiroidiene...dar sincer sunt profund dezamagita de medicii endocrinologi din orasul meu. Am fost la 3 si am auzit trei pareri complet diferite.
Noroc cu internetul....pe bune.
Ai rabdare, fati analizele...si nu pierde speranta...asa mi se tot spune mie.
Eu am si uterul fibromatos a doar 34 de ani si mi s-a spus ca e cam devereme  yikes ( de parca am ales eu asta) si mi s-a spus ca poate voi face noduli si la san!!! drink
Ar trebui sa ma apuc de baut si fumat sa stiu macar ca am motive sa am aattea afectiuni...GLUMESC!

Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot!

#5 2011-02-28 19:39:01

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Lorry_87 a scris:

Buna fetelor, sunt noua pe forum..am  niste probleme, pe care nu stiu cum sa le rezolv, de aceea m-am gandit sa va intreb pe voi prima data. sa o iau cu inceputul: sapt asta am fost la un medic endocrinolog pt a-mi depista cauzele hirsutismului, mai bn zis fire de par pe fata, nu f evidente, dar se vad..mi-a dat sa fac niste analize, m-a intrebat care a fost ultimul meu ciclu menstrual, i-am zis ca a fost pe 17 feb, si a scris pe foaie CM = 17 feb. insa acum vine problema..azi pe 27 feb am inceput sa am din nou o scurgere usoara, stiu ca nu este normal, dar in primul rand vreau sa stiu daca acest lucru influenteaza interpretarea analizelor, pt ca maine ma gandeam sa mi le fac la laborator pe cele gratuite.  si m-as bucura tare mult sa aflu daca aceste analize imi vor arata si de ce am avut ciclu menstrual de 2 ori in aceasta luna. medicul endocrinolog mi-a spus ca aceste analize se pot face oricand, dar sunt speriata pt ca s-ar putea ca analizele sa iasa prost din cauza ca mi-a venit de 2 ori ciclu.. mi s-a mai intamplat sa imi vina de 2 ori pe luna, insa la inceputul si la sf lunii, nu dupa cateva zile imediat. nu iau niciun fel de pastile, iar gravida nu sunt. astept raspuns daca cineva ma poate lamuri, si ce as putea sa fac? sa ma duc sa-mi fac analizele maine? analizele sunt strict dependente de prima zi a ciclului menstrual?

mergi si fa analizele acelea, cind vei merge cu rezultatele la medic ii vei povesti despre intimplarea cu singerarea de acum.

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

#6 2011-03-01 13:19:59

Lorry_87
Membru

ms pt rasp.
asa o sa fac doctoressa

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.