homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Spuneti poate sa ramana prietena mea insarcinta???

#1 2011-03-01 15:25:26

DANYY
Membru
Inregistrat: 2011-03-01

spuneti poate sa ramana prietena mea insarcinta???

Buna numele meu i dany si am cu pretena mea 1 an si jumatate neam inceput viata sexuala cam pe la 8 luni si de at am fac numa protejat dar intro zi am facut cu prezervativu normal pana aici totu bn..Dar dupa vreo 3-4 ore neam gandit sa facem fara ..Ei acm vine problema eu de la actu precedent dupa ca am scos prez lam aruncat si mam sters da nu mam spalat si cand sa facem fara am simnit ca i un pic ud parca si nu am realizat decat dupa..Poate sa fie sperma???poate pretena mea sa ramana????va rog ajutatima sun ingrijorat?

#2 2011-03-01 15:31:09

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: spuneti poate sa ramana prietena mea insarcinta???

da neutral

#3 2011-03-01 15:33:05

Soulshard
Banat
Inregistrat: 2010-03-22
Site

de ramas sunt sanse minime...next time fa un dus. nu te mananca.
cat despre senzatia pe care ai simtit'o...de umed...poate veni de la ea poate era umeda (semn ca e excitata si pregatita pentru sex). e normal ca ea sa fie asa. cum e normal ca dupa orice partida de orice fel sa faceti amandoi dus.

Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist?
Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.

#4 2011-03-01 17:24:25

Bun_Bun
Full member
De la: House of pain
Inregistrat: 2007-01-06

Sansele nu sunt deloc minime, ele exista mai ales daca prietena ta era in perioada fertila. Trebuia neaprat sa te speli si sa urinezi inainte de a incepe cel de-al doilea act pentru a scadea sansele.

Calculati perioada fertila si daca mai aveti timp luati in calcul un Postinor/ Escapelle

Failure teaches Success!

#5 2011-03-01 17:25:59

cata_a
New member
De la: suceava
Inregistrat: 2011-01-07

din cate stiu eu poate sa ramana insarcinata, mai ales daca e in perioada fertila. e posibil sa mai ramana sperma dupa contactul sexual si de aceea ar fi trebuit sa te fi spalat si sa fii urinat. acuma nu trebuie sa te sperii ca nu de fiecare data tre sa se intample sa ramana insarcinata, dar pe viitor aveti mai multa grija.

Publicitate

loading...

#6 2011-03-01 17:33:24

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

nu de fiecare data dar o data este de ajuns

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.