homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare

#1 2011-03-01 19:30:16

deliaoana
New member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2010-10-08

intrebare

buna seara...as dori si eu sa stiu daca ar exista vre-o problema daca as folosi gynophilus ovule si nu as avea candida...de azdimineata am senzatia ca parca mi-ar aparea simptome ca si cum mi-ar aparea ...sunt si stresata de gandu ca as putea face si at parca am tot felu de senzatii...poate si cum ma gandesc...ammai avut de cateva ori si nu e placut m-am saturat...e periculos daca mi le administrez si e posibil sa nu am nimic?multumesc

#2 2011-03-01 20:28:05

deliaoana
New member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2010-10-08

Re: intrebare

imi raspundeti va rog...pt ca daca nu e nici o problema as vrea sa incep din seara asta sa le folosesc...

#3 2011-03-01 23:27:17

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

eu una spun ca nu e vreo problema. dar de ce sa incepi direct cu ovule? eu as incepe cu iaurt. smile poti si asa sa restabilesti flora.

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#4 2011-03-02 01:53:25

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

deliaoana a scris:

imi raspundeti va rog...pt ca daca nu e nici o problema as vrea sa incep din seara asta sa le folosesc...

nu e cazul , iti poti face niste irigatii cu ceai de galbenele , sau iaurtul cum zice hai_faiv

..be the best ...fuck the rest smile))

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.