|
Nu esti logat.
O intrebare...#1 2011-03-01 19:21:31
o intrebare...Bine v_am gasit,sunt noua pe acest forum si as vrea sa va intreb si eu ceva.De 2 ani si jumatate iau c yasmin cu mici pauze de 2_3 luni pe an,dar la diferente de timp,adik o luna acum una mai tarziu,etc.As vrea sa va intreb daca ar trebui sa iau o pauza mai mare,sa renunt o vreme la ele si sa ma protejez cu altceva sau nu e nici o problema.In afara faptului k m_am ingrasat putin si mi_au crescut sanii nu am alta problema de la pastile.va multumesc Offline #2 2011-03-02 07:33:59
Re: o intrebare...Fa-ti analizele(in caz ca nu ti le-ai facut)si daca nu iti gaseste nimic si e totul in regula le poti continua linistita.Pauza este necesara atunci cand organismul tau are ceva sau cand vrei copil sau nu mai intreti rel sexuale.Daca vrei sa faci pauza numai de dragul de a face o poti face insa s-ar putea sa te dereglezi...eu zic ca daca nu ai nimic sa stai linistita si sa le iei in continuare. Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|